Gör en displayhylla ur en gammal vinlåda

Gör en displayhylla ur en gammal vinlåda
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Återvinning av gamla föremål har länge varit känt som ett sätt att hjälpa miljön. Men det kan också hjälpa dig att skapa riktigt unika, vackra och till och med funktionella bitar för ditt hem. Denna hyllplan är gjord av en gammal trävinlåda. I stället för att bara återanvända den som en lagringsenhet kan du visa upp en riktigt intressant bit på ett helt nytt sätt. Här är hur du gör din egen.

DIY Vinbox Display Hylla Tillbehör.

  • trävinlåda
  • målare, tejp
  • sandpapper (tillval)
  • måla
  • paintbrush
  • liten krok

Steg 1: Förbered boxen.

För att starta detta projekt måste du vara säker på att lådan är helt rengjord och färdigställd. Din genomsnittliga vinlåda borde inte vara väldigt, Änfinished. Så det borde ha ett naturligt trä på insidan, redan prepped för målning. Men om insidan av din vinlåda är jämn, använd lite sandpapper på baksidan. Torka sedan in insidan för att se till att det inte finns smuts eller damm.

Steg 2: Skydda med tejp

MoreINSPIRATION
  • DIY trä display hyllplan utformad för högsäsong
  • DIY Paint Dipped Wine Bottle Vases
  • Glasdisplayhylla

Då måste du förbereda dig för att måla insidan av lådan. Lägg till lite målare, tejp runt sidorna och topp och botten av lådan så att du kan måla baksidan av varje sektion en ljusare färg för att få det att stå ut.

Steg 3: Paint back yta.

Välj en färg som kompletterar din heminredning eller objekten du vill lagra i rutan. Applicera sedan färgen bak på toppen och botten av lådan. Applicera flera lager tills du når önskad färg. Låt sedan färgen torka helt innan du tar bort tejpen.

Steg 4: Lägg till en krok.

Den faktiska vinlåda själv bör innehålla en liten hyllning mot toppen redan. Men lockets lock ska vara helt öppet. Det är inte tillräckligt djupt för att lägga till en hel hyllning som skulle kunna hålla något väsentligt, men det är den perfekta storleken att hänga på några smycken eller liknande föremål. Så enkelt skruva in en liten krok mot toppen av locket eller bara lägga till en 3M krok som den som visas.

Steg 5: Visa dina föremål.

Nu ska din hylla vara ganska sammansatt. Lägg till några av dina favoritartiklar och placera din lådhylla i ett framträdande område för att visa upp din skapelse och dekorationerna inuti.