Gör egna möbler med pallar

Gör egna möbler med pallar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Pallar är lätta att hitta och brukar uppfattas som avfall. Men om du vet hur du använder dem kan du skapa fantastiska saker. Till exempel kan du skapa egna möbler med inget annat än pallar. Vi har tre artiklar som visar dig hur man gör dussintals olika mönster, från lagringsenheter till sängar, solstolar, bord, vertikala trädgårdar och många andra saker. Vissa människor har även hela rum av pallar.

Det är imponerande hur något så vanligt som en pall kan användas för att skapa något så originellt och komplext som ett möbel. Idén att använda pallar är baserad på koncepten eller återvinning och autokonstruktion. Det fantastiska med det är att du inte behöver specialiserad kunskap eller att vara en professionell designer för att kunna skapa egna pallmöbler. De har redan definierade former som ibland kan vara till stor hjälp. I vissa fall behöver du bara placera två pallar ovanpå varandra, måla dem och ditt projekt är klart.

MoreINSPIRATION
  • Färgglatt flaggat bord av pallar
  • DIY möbelprojekt gjorda av hela pallar
  • Återställda pallar förvandlades till möbler på ett albanska företags kontor

När du gör det kommer du att sluta med ditt eget bord, stol, säng, etc. Det kommer att vara något du själv har skapat och att du kan vara stolt över. Ibland räcker det inte med att använda pallar. Du behöver också lite extra material och du måste improvisera och vara kreativ. Om du behöver lite inspiration kan du kolla in våra artiklar och det finns till och med en tidning som specialiserar sig på pallar. Det finns instruktioner om hur man skapar en viss möbel men du kan också anpassa och ändra den för att göra den mer original {found on behance}.