Hur man gör dina egna garland Denna jul - 11 kreativa idéer

Hur man gör dina egna garland Denna jul - 11 kreativa idéer
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Garlands är ett måste när du pratar om juldekoration. De är mycket festliga och de kan användas på alla sätt. Det är väldigt enkelt att bara gå in i en butik och köpa kransar, men skulle det inte vara vackrare och charmigare att göra egna. Om du är orolig tar det mycket tid du borde inte vara för att vi har många bra och enkla projekt för dig att prova i år. Vissa kräver enkla material som du förmodligen redan har i huset medan andra är lite mer komplexa.

Låt oss börja med den här härliga julgranskransen. Trädarna är gjorda av grön filt. Du behöver också små filtpom-poms, några garn och en nål. Börja med att klippa ut gröna filtrianglar för träden, montera dem och börja sätta ihop kransen. {Found on thisprettysight}.

Detta är en krans som skulle se speciellt vackert över fönstret. För att göra det behöver du tygbelagd tråd, stammar, dekorativt papper, sträng, kortlager, blommiga snipsar och en skrivare. Fågelmallen du kan antingen rita dig själv eller hitta på internet. {Found on oncewed}.

Det här är en snöig pinecone-krans. För att tallkottarna ska se snöiga behöver du bara spraya toppar med vit sprayfärg. Täck inte dem helt, men bara spruta dem alla direkt ovanför för att få ett mer naturligt utseende. {Found on craftopotamus}.

Du behöver inte nödvändigtvis mycket material för att göra en snygg och original krans. Till exempel är den här av papper och det är lätt att hitta. Du behöver bara några tidningar eller tidningar. Anvisningarna är onödiga eftersom du kan ta reda på stegen själv. {Found on site}.

Denna väldigt söta filtkrans är något du kan använda som dekoration inte bara för jul men för alla möjliga andra tillfällen. Det ser ljuvligt ut med alla de olika färgerna och med alla de små runda bollarna. {Found on mysparkle}.

MoreINSPIRATION
  • DIY Felt Garlands du kan använda som festliga dekorationer
  • DIY Julkransar som sätter en ny spin på tradition
  • 15 kreativa tavlor julklapp idéer

Om du vill ha något mer naturligt kan du försöka göra en krans ur kvistar. Du behöver också sträng, sax och något att skära kvistarna med. Att göra kransen är lätt, det tar bara lite tid så du kanske vill titta på en film eller något medan du gör det. {Found on site}.

Låt oss nu prata om något lite mer gott som en popcornkrans. För att göra det behöver du poppad popcorn, färska tranbär, en nål och tråd. Träng popcornen och tranbär och använd kransen för att dekorera ditt julgran. {Found on simmworksfamily}.

Allt du behöver för denna enkla krans är några garn och minlampor. Du tränger i grunden lamporna och växlar färgerna på något sätt du vill. Det är inte tidskrävande och du kan använda dekorationer som du redan har i huset. {Found on theflairexchange}.

Förnödenheterna som behövs för detta projekt är festbagerens garn, styrofoambollar och washiband. Vik ishi-tejpen över garnet och skär för att bilda mini-bunting. Vik garnet runt styrofoambollarna tills styrofoammen är helt gömd. Byt bollarna i färg och storlek och gör en krans. {Found on lollyjane}.

Så här kan du göra adventkalendrar. Du behöver 25 påsar och etiketter. Fäst etiketterna på påsarna, fyll på påsarna med godis och lägg i band. Det är allt. {Found on bloomdesignsonline}.

Denna X-mas-krans är festlig och lätt att göra. Du behöver rött satängband, kartong, en hålslagare och en vit penna. Rita bokstäverna, gör två små hål i varje kort och sätt sedan in bandet. {Hittat på pappelidader}.