Hur man gör ditt hem ser glamorösa

Hur man gör ditt hem ser glamorösa
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vi är stolta över våra spjälsängar och syftar till ett glamoröst hemlook. Vi vill att våra lägenheter ska se ut så mycket som de kan och för att bäst representera oss - våra passioner, våra livsstilar, våra familjer, vår försörjning. Vi söker ständigt efter inspiration, i skyddstidningar och på webbplatser som den här. Du kanske tror att mycket av det du ser är ouppnåeligt, men det behöver inte vara. Det finns sätt att skapa liknande utseende. Det finns sätt att replikera dyra smaker utan att tillbringa en förmögenhet, eller mycket lite för den delen.

Du vill att ditt hem ska se glamoröst, bländande. Du skulle bli förvånad över hur enkelt det är och hur den minsta ansträngningen kan omvandla ditt hem från drab till glamorösa. Jag talade nyligen med Lynda Quintero-Davids en Interior Stylist och Design Blogger med ett rykte för att skapa ett luxuellt utseende för mindre och mindre delar hon sina tankar och tips.

Var börjar man när man gör sitt hem glamorösa?

Det finns grund och väsentliga för ett glamoröst hem. Ett glamoröst hem är alltid organiserat. Att vara snyggt och städat går långt. Som gör ett rent hem. Håll ytan ren och glänsande. Glas och metaller ska alltid vara polerade. Din tillbehör ska redigeras. Det betyder helt enkelt att det inte finns något behov av att ha allt du äger allt för världen för att se allt på en gång. Rotera dina samlingar eller dra säkra typer av tillbehör säsongsmässigt. Du kanske vill lägga till, flytta eller rotera färgpalett efter årstiderna. Wintertime tenderar att ha mörkare, rikare färger, med massor av glänsande metallics för semestern, medan sommartid däremot kan innehålla lugnande toner som påminner om havet.

Ett annat ställe att börja är att följa dina inspirationer. Vilka klassiska designikoner gillar du bäst? Vilket identifierar du mest med stil och livsstil. Studera deras arbete och följ deras ledningar.

Var söker vi efter glamorösa saker på en budget?

Folk tänker ofta glittrande när de tänker på "glam". Sparkle och bling är inte samma. Sparkle betyder glänsande, men bling kan däremot bli kladdigt lite över toppen, och det är inte glamoröst. Glamour slår en balans. Med den här kunskapen kan du enkelt hitta glänsande, glittrande bitar för även de minsta budgetarna vid sparsamhets- och sändningsaffärer. Leta efter objekt från skarpt kristallstrumpor till rengjorda glasbehållare för ljus till silver servering för att visas i en hutch, öppen kökshylla eller till och med som en samling på en matsalvägg.

Det kan vara en bra idé att handla med en smart telefon. Medan du handlar, var noga med att vända saker, särskilt silver, och leta efter namnen. Du hittar många varumärken på ett fynd. När du handlar använder du Google för att hitta ett namn och dess värde för att hjälpa till att validera din affär på en budget. Rika tyger och trimmer kan också lägga till en aura av lyx till ett utrymme - överdådiga silkepaneler i ett matsal eller sovrum.

Vad gör något glamoröst?

Något är glamoröst när det ser speciellt ut. Det kan vara något så enkelt som en annons för Ralph Lauren. Annonserna gnistrar och lyser. Tygerna ser bara rika och lyxiga ut och scenen i annonsen drar dig in, vilket ger dig en speciell känsla och en längtan efter att ha föremålen i annonsen. Material kan vara glamorösa. Metaller kan vara glamorösa. Färger kan vara glamorösa. Dessa alla framkallar en känsla av rikedom och sofistikering.

Vilka bitar är värda en splurge?

Att investera i högkvalitativt hantverk som kommer att vara till exempel, en väldesignad soffa, är en splurge som är värt din tid och dina pengar. Mycket igenkännliga och välkända saker som en Chesterfield, eller parisisk områdemugg, skräddarsydda draperier med trim, kvalitetsmålade möbler med rika bokmärkta faner och förgyllda detaljer kommer alltid att vara en bra investering. Möbler och mattor som är välgjorda är underbara investeringar. Allting med uppehållskraft är värt splurge. Trendiga bitar som är här idag men troligtvis inte kommer att vara imorgon är inte pengarna värda.

Var ska vi leta efter fynd?

Det finns så många ställen att gå till fynd idag. Säljesaffärer, sändningsaffärer, loppmarknader och några antikaffärer har ofta tillbehör för underhållande - från vintage barvaror till kristallstrumpor - till silver service som bara behöver lite polering. Dessa alla kan lägga till form och funktion till utseendet på en glamorös livsstil. Du kommer också att kunna hitta föremål d 'art, till och med möbler med historia och bra ben, som bara behöver rengöras, refinished eller ompolyesteras, t.ex. en soffa, ett läderbord eller en marmorplattor.

Hur definierar du glamorösa?

Designers som Ralph Lauren och Carolyne Roehm definierar "glamorösa" i heminredning ... Det har en luft av allure, äventyr, romantik och spänning. Glamorösa är ett utrymme eller objekt i det utrymme som är smart och vackert. Glamorösa kan också vara sofistikerad och elegant, stilig och djärv. Glamorösa sticker ut. Glamorösa drar dig in. Det är önskvärt och inte ouppnåligt.

Finns det vissa färger som är glamorösa?

Blå och vitt porslin, rika silke i blues och reds, djupa velvets i greener, purpur och guld. Det här är tradition och klassiska färger som framkallar en känsla av glamour. Tillämpningen av fina material, tyger eller finish kan alla vara mycket glamorösa, speciellt när de är parade med rika metaller och mousserande kristall.Neutraler i grått linne eller raffinerad förvrängd skog med förgyllda detaljer anses ofta vara franska, vilket betyder mycket glamorösa. Djupa grisar i rika tweeds och ullar ihop med djupa skogar kan också anses vara glamorösa.

Finns det vissa föremål eller stilar som är naturligt glamorösa?

Klassisk, traditionell och övergångsstyling kan vara glamorös. Glamour kräver viss återhållsamhet. Utan den återhållsamheten kan man lätt få bäras och gå över toppen som inte alls är glamorös. Glamorösa kan också definieras som skräddarsydda och klassiska. Glamour handlar om kvalitet, inte kvantitet, så du måste vara försiktig med att inte ha så mycket att det verkar vara överst. Däremot är damm, smuts, smuts, fingeravtryck, överanvändning av många trender inte glamorösa.

Glamour kan vara formell men det behöver inte vara. Det handlar om att representera ett bra boende, en livsstil som är något lyxig - ett liv som levde väl. Det handlar inte om pengar i sig, det handlar om klassisk och tidlös design, en viss grad av elegans, subtilitet och sofistikering.

Med stort tack till Lynda Quintero-Davids. För mer glamourösa idéer, besök hennes hemsida, Focal Point Styling.