Gör ditt eget Lego Histogram bord

Gör ditt eget Lego Histogram bord
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Histogrambordet var ursprungligen konstruerat för Nilufar Unlimited. Det är en vacker, iögonfallande och djärv möbel med en kreativ design. Det är den typ av bord som omedelbart skulle bli knutpunkten till ditt vardagsrumsinredning helt enkelt på grund av dess design. Denna anmärkningsvärda accentdel har imponerat oss i många år nu.

För att fira sin 15-årsdag har Nucleo en gåva för alla sina fans. Som du kanske har gissat har den något att göra med detta underbara soffbord. Det är faktiskt en ny version av det ursprungliga histogrambordet och det är en som du kan göra själv. Nucleo erbjuder gratis instruktioner om hur man bygger bordet från Lego-tegelstenar. Det låter som ett roligt projekt. Du kommer att kunna spela med Lego tegel igen och det här kommer du faktiskt att bygga något användbart.

MoreINSPIRATION
  • Roligt Lego bord för både föräldrar och barn
  • Betong Lego-block från Studio 1015s Etsy-butik
  • LEGO Batcave byggd av över 20 000 delar

För att få instruktionerna behöver du bara skicka in din e-postadress, och i gengäld får du instruktionerna via e-post. Det är väldigt enkelt och det är gratis. Det är ett av de mest intressanta och uppfyllande sätten att fira en sådan händelse. Naturligtvis, eftersom du kommer att bygga bordet själv, kommer det inte att vara detsamma som att ha ett originellt histogrambord. Men det finns mer goda nyheter. Du kan också köpa den officiella Nucleo-certifieringen, en guldpläterad Lego-tegel med sin logotyp graverad på den, för att fylla i ditt bord och göra det unikt.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: