Små Décor Accents som har stor inverkan på den övergripande designen

Små Décor Accents som har stor inverkan på den övergripande designen
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det är ofta de små saker som har störst inverkan på det övergripande inredningen i ett rum. Till exempel kan något så enkelt som en vas med blommor helt ändra atmosfären i rummet. Genom att fokusera på dessa små saker kan du styra hela designen och inredningen och den enda frågan kvar är "vad skulle dessa små saker vara och hur kan du göra dem?".

Något så enkelt som en iögonfallande accentkudde vilar i vardagsrummet på soffan eller en färgstark blomma som sitter på fönsterbrädan kan helt omvandla ett utrymme.

Det är viktigt att försöka ge allt lite karaktär. Även korgen där du lagrar ditt ved kan ha en inverkan på den övergripande inredningen.

Hitta sätt att lägga till karaktär på ditt badrum också. Gör till exempel en liten virka korg för cue tips.

För köket, få ett skärbräda med en intressant form som ett moln eller en blomma. Det skulle vara en fin detalj, mycket vackrare än slätten och enkla rektangulära skärbrädor som alla har.

Eller lagra dina köksredskap i vintagekrukor eller vaser. Vilket bra sätt att lägga till lite vintage charm till köket och få det att känna sig mer inbjudande. {Found on bucketsofburlap}.

MoreINSPIRATION
  • Enkla dekoruppdateringar som kommer att ha stor visuell påverkan på ditt hem
  • Hur man skapar en årgångsinredning
  • Hur får man några få feminina accenter i ditt hem

Gör vackra förvaringsbehållare för dina makeupborstar, pennor, hantverksmaterial och alla andra saker som du brukar hålla på skrivbordet. {Found on popsugar}.

Och samla alla sminkstillbehör, parfymer och tillbehör du använder oftast på en vackert inredd bricka. De kan sitta på byrå eller på fåfänga.

Lämna inte kaffebordet tomt. Visa något på det. Det kan vara en krukväxt, en vas med blommor, en bunke böcker eller en vacker korall.

Stickade hemtillbehör är riktigt bra för att få utrymmet mer behagligt, varmt och välkomnande under vintern.

Lägg lite färg i din arbetsytan. Häng vissa inramade bilder på väggen, häng en plantare från taket, gör bunting för att dekorera väggen framför ditt skrivbord eller välj några ljusa pennahållare.

Du kan också få glamour in i arbetsytan med gyllene tillbehör. Det är allt i detaljerna.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: