Gör en uttalande med ett metalliskt kök backsplash

Gör en uttalande med ett metalliskt kök backsplash
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När du utformar eller ombygger ett kök är bakplattan ett av de viktigaste elementen och en som du spenderar mycket på. Naturligtvis är den vanliga plattan ett bra val och en som tillåter utrymme för kreativitet men du kan också välja att tänka bortom de grundläggande plattorna. Till exempel skulle en metallisk backplatta säkert göra ett uttalande.

En metallkök bakplatta är en bra idé om ditt kök har en industriell stil eller om du vill lägga till någon industriell charm i en rustik eller modern inredning. Det är också ett bra alternativ för minimalistiska köksinredning och ett sätt att skapa en kontaktpunkt utan att använda djärva färger.

Precis som plattor, kommer metalliska backplattor i många olika typer. Du kan välja bland olika material som aluminium, rostfritt stål, koppar och många andra.

MoreINSPIRATION
  • Välj det bästa materialet för din Metal Backsplash
  • Välja Ideal Backsplash för ditt kök
  • Färgglada Kitchen Backsplash-idéer för ett ögonfångande utseende

Fördelar.

Det finns flera fördelar med att ha en metall backsplash. De är till exempel hållbara, starka och resistenta och vanligtvis är de också väldigt lätta att installera. De är tillgängliga i många mönster så att du kan välja en populär design som tunnelbana eller något enklare som en minimalistisk horisontell backplash.

DIY.

Om du vill skapa något original, kan du göra en öre backsplash. Du behöver massor av pennies och mycket tid att lima dem en efter en. Det finns också många andra intressanta idéer du kan använda.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 och 14.