Gör din sommar mer uppfriskande med en Philips Avance Juicer

Gör din sommar mer uppfriskande med en Philips Avance Juicer
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Sommaren knockar nästan vid dörren och alla tänker redan på de här heta dagarna. Människor söker efter lämpliga kläder, som måste erbjuda komfort och hålla dem svala, försök att konsumera många råa frukter och grönsaker så att de får maximal hydratisering, som är nödvändig för kroppen. Så förutom fruktsallader, grönsaksallader, är de naturliga juicerna mycket uppfriskande, hälsosamma och nästan oumbärliga för sommarsäsongen.

Philips Avance Juicer med 800 watt är en apparat som visar sig vara mycket praktisk och användbar i alla kök. Det kan hjälpa dig att få bästa naturliga juice från varje frukt eller grönsak du vill ha. Denna apparat är lätt att använda och mycket snabb på grund av dess 8 cm matningsrör där du kan lägga hela frukten utan att förhindra det.

MoreINSPIRATION
  • Användbar Bistro Juicer av Bodum
  • Skillnad mellan mixer och juicepress
  • Coway långsam juicer för maximal effektivitet

Det är en juice maker som hjälper dig att få 2, 5 liter naturlig juice och på grund av sina två hastigheter för mjuka och hårda frukter eller grönsaker kan du pressa morötter, selleri, äpplen, apelsiner, druvor och många andra frukter eller grönsaker som du var rädd att använda med en vanlig juice maker.

Alla vet att vi behöver konsumera 5-7 portioner frukt och grönsaker varje dag. Om du vill följa denna regel kan Philips Avance juicer hjälpa dig att uppnå ditt syfte. En naturlig juice av en kombination av fem frukter och grönsaker är mer än tillräckligt för att hålla dig frisk och frisk. Om du har en baby blir den här typen av apparatur oumbärlig. Hela tiden behöver barnet en fräsch och god juice för att hjälpa honom att bli frisk och ge honom nödvändiga vitaminer och mineraler.