12 tips för att få ut det mesta av ditt kök

12 tips för att få ut det mesta av ditt kök
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det finns en sådan sak som för många kockar i köket. Särskilt när du har ett kök kök. Galley kök skryter mycket lagringsutrymme och lite stående utrymme, tillmötesgående en kock bekvämt. Ibland finns det sätt att byta ut ur det långa smala köket och ibland inte. För de av er som är begränsade till ditt kök köket är det, det är dags att omfamna utrymmet och lära sig att älska det. Ta en titt på dessa 12 tips för att få ut mesta möjliga av ditt kök och upptäck alla de fantastiska sakerna det kan vara.

Vill du göra ditt kök kök ser ut som det finns mycket mer utrymme än det faktiskt är? Lägg lite ljus. Byt eller måla dina köksskåp med en ljus färg eller lätt trä som hjälper till att spegla vilket ljus du ger den.

Tid för en switcheroo. Istället för blanka vitplattor och krämskåp, överväga glänsande vita skåp och gräddeplatta. Ditt kök kommer att känna dig unik och modern som kommer att flöda med resten av ditt hem.

I stället för att förvandla svarta till fixturer, försök använda den för att ta en chic pop till ditt kök i stället. Att välja svart som backsplash eller till och med paint gan hjälper till att framföra de element i ditt kök som du verkligen ville ha på skärmen.

Naturligtvis, om svart inte är din sak, väljer du istället din favoritfärg. Ja, även om det är rosa eller aqua. Den ljust färgade popen över din bänkskiva kommer att vara källan till daglig glädje och gör verkligen ditt kök kök ett ställe du vill umgås.

Låt inte glömma mönsterspel. Mönster har ett bra sätt att föra personlighet i ditt kök vilket är bra för kök med kök som har mycket backsplash-utrymme. Gå till något färgstarkt och pulserande om du vill göra ett uttalande eller välja mjuka neutrala nyanser för en mer subtil effekt.

MoreINSPIRATION
  • 15 sätt att ta personlighet i ditt kök
  • Form och funktion i ett kökskök
  • Före och efter: Dana & Ryans kökskonfektion

Vill du ha lite färg i ditt kök utan att byta ut din nuvarande skåp eller backsplash? Släpp ögonen. Måla över det fula linoleumgolvet med en mjuk nyans som gör arbetet i ditt kök mycket trevligare.

Ibland kan de galley kök som är väggar av skåp utan fönster få dig att känna dig snygg in. Byt ut något av det här skåpet med en uppsättning öppna hyllor för att få utrymmet att verka lite större och luftigare.

Har du högt i taket i ditt lilla kök? Använd huvudutrymmet för förvaring. Installera öppna hyllor hela vägen till ditt tak kan göra ditt utrymme snyggt och klart. Plus för att få allt detta ytutrymme för lagring och styling vilket är en vinnare för alla.

När ditt kök har fastnat mellan de två väggarna kan det hjälpa dig att få en störande faktor. En tapeterad vägg i slutet av köket kan göra ditt utrymme verka längre och definitivt mer intressant.

Det finns bara vissa väggar i ditt hem som är väsentliga för stöd. Om ditt kök vägg är en av dem, byt ut gipset med glas för att få ljus och illusion av utrymme i ditt kök utan att offra något av ditt hems stöd.

Det är ganska fantastiskt hur man enkelt lägger en matta i ett rum kan göra en sådan skillnad. Splurge på en lång turkisk löpare med ett ljust mönster och massor av färger för att ge ditt kök ett ögonblick. Det kan vara en kostnad men det kommer att vara värt det.

I slutet av dagen vill du vara säker på att du lägger dina egna personliga inslag i ditt kök. Visa din prisade apelsinteapot och din ärvda crock bredvid dina favoritböcker. När du gör ditt eget kök kan du inte hjälpa dig, men älska det utrymme du har.