10 sätt att få ut det mesta av ditt pentry

10 sätt att få ut det mesta av ditt pentry
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När du är på en dekorationsbudget är kök definitivt det svåraste att stilera. Det kräver uppoffringar och kompromisser, eftersom du troligtvis inte har pengar för att ersätta skåp eller apparater. Och när vi pratar om ett pentry blir sakerna ännu svårare. Inte bara är du begränsad av din budget, du tittar också på begränsat utrymme. Oavsett om det är ett kontor pentry eller kanske en bekväm källare hörn, det finns ett par sätt att du kan använda ditt pentry till det fulla potential utan att bryta dina budgetar på de små prylarna. Ta en titt på dessa 10 sätt för att få ut det mesta av ditt pentry.

Letar du efter en snabb lagringsfix i ditt pentry? Häng en handdukstång ovanför din bänkskiva och du har bara skapat förvaringsutrymme utom tunna luftar. Du kan hänga dina diskhanddukar där plus krokar för redskap, varmvattenberedare, kokkärl och vad som helst annat du bestämmer.

Hängande saker är väldigt viktigt när du inte har mycket hyllutrymme. Några pinnar under ett skåp håller dina muggar snyggt och ger dig mer skåputrymme för saker som inte hänger eller de gamla rätterna du inte vill visa.

Pentry kan sluta bli mörka och tråkiga när de är snyggt bortgjutna i ett hörn. Montera ett ljus under ditt skåp för att belysa området och göra det mer inbjudande för matberedning.

När ett utrymme känns väldigt tungt och boxigt är den enklaste lösningen att bara ta ut lådorna. Byt ut dina skåp med öppna hyllor för att skapa en luftig känsla i ditt pentry. Det kommer också att testa din styling förmåga.

MoreINSPIRATION
  • Hangin 'Up The Potter: Roliga och funktionella sätt
  • Skillnaderna mellan ett kök och en pentry
  • 15 sätt att ta personlighet i ditt kök

Älskar inte verkligen överklagandet av en renovering av pentry? Byt ut dina soliga skåpdörrar istället med glasdörrar. Det är en enkel utbyte som ger dig samma öppna hyllutseende utan tid eller energi som öppna hyllor kräver.

Låt oss prata backsplash. En kaklad bakplatta med ett roligt mönster kan verkligen ge upp allt utrymme. Men när du pratar om att sätta mönster i ett pentry, kommer du faktiskt att helt omforma hörnet. Och det är ett pentry, du behöver inte mycket kakel som gör det till ett budgetvänligt projekt. {Found on cotemaison}.

När resten av ditt hem är tomt av upptagna mönster, är ditt pentry inte rätt plats att börja. Överväg att sätta i en marmor backsplash, äkta eller faux, för ett mjukt elegant utseende som du inte kommer ångra.

Naturligtvis, om du har pengar för att göra några allvarliga förändringar i ditt pentry, kanske du överväger nya apparater. Numera finns det många alternativ för små kök som ger dig det utseende du ska gå för.

Är du verkligen utsträckt för utrymme i ditt valda pentryhörn? Varför inte sätta allt du behöver inne i ett skåp? Du kan ge ett gammalt skåp en makeover eller få någon att bygga den för dig, men i slutet av dagen uppskattar du möjligheten att skåpa upp det hela.

Kanske alla dina pentry verkligen behöver en styling refresh. Brainstorm ett syfte för din yta som kaffe bar eller mellanmål hörn och restyle för att uppfylla målet. Dessutom skadar en ny tehandduk aldrig.