Gör unika designservingsplattor med detta snabba knep

Gör unika designservingsplattor med detta snabba knep
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Att göra din egen keramik är inte exakt en tillgänglig, gör hemma slags hobby, men det finns ett sätt att bli kreativ och producera unika bitar utan att bli rörig! Det kommer inte att innebära att du gör krukor från början, men dessa delar kommer säkert att lägga till ett iögonfallande element till din bordsdekor eller stilade hyllor.

Idag ska jag visa dig hur du kan servera tallrikar och skålar med enkel vit keramik och intressanta baser, gjorda av: marmor, kork, metallelement, trä, geometriska vaser eller annat material som du skulle vilja använda. Det är väldigt enkelt och möjligheterna är oändliga - du kan mixa och matcha många delar - gör olika plattor varje gång. Ta en titt på hur jag gjorde min uppsättning bestick av keramik med hjälp av denna super snabba metod:

Du kommer behöva:

  • skålar, tallrikar (i vilken form och storlek som helst)
  • superlim
  • bas - här kan du bli riktigt kreativ. För att bygga min uppsättning plattor har jag använt - marmorknopp, mässingsmetallring, keramisk geometrisk vas och korklock. Du kan lika bra använda träelement för ett mer naturligt utseende.

Instruktioner:

När du väljer en bas för varje element, se till att den är tillräckligt stor för att balansera och hålla skålen / plattan. Jag har först testat varje element med den valda basen för att vara säker på att den passar bra. När dina komponenter matchas kan du börja lima bitarna.

MoreINSPIRATION
  • Hur man hänger väggplattor
  • Dekorera väggar med keramiska tallrikar
  • Handmålade keramiska tallrikar från motionen

Vänd basen upp och ner och applicera en hel del superlim. Ta en vald bas och håll två delar tätt i några minuter och se till att de är limmade väl. Låt limet torka i några timmar innan du använder dina nya keramiska bitar.

Jag gillar verkligen Cool Look, men de är också mycket funktionella när du har ett begränsat bordsutrymme och mycket maträtter (tänk på några semester - jul eller påsk!). Du kan variera plattans höjder, inte bara gör din bordsinredning ser snygg men passar även mer serveringsplattor på den. Vad tror du?

Ska du göra din egen uppsättning för den här julen? Vi skulle gärna se dina skapelser!