Använd användningen av död utrymme under trappan

Använd användningen av död utrymme under trappan
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det döda utrymmet under trappan kan användas på ett produktivt sätt i stället för att lämnas som ett oanvändt utrymme. Om platsen används korrekt kommer den inte bara att tillgodose ett behov men ska lägga till den övergripande inredningen av huset. Här är en lista med tips för att upptäcka den dolda platsens gömda potential och göra den användbar -

1) Dödutrymmet under trappan kan användas för att skapa snygga och praktiska lagringslösningar. Rikta ut området med cederpaneler och lägg till några hyllor och krokar. Du kan använda platsen för att lagra dina vinterkläder. Om utrymmet är ganska stort kan du också införa ett linneskåp på ena sidan och använd den andra sidan för skor, kläder mm Det är också ett bra ställe där du kan lämna ditt kvast, rengöringsmedel och dammsugare.

2) Butik sportutrustning - Sportutrustning är kända för att uppta mycket lagringsutrymme eftersom de kommer i alla möjliga udda former och storlekar. Dessa kugghjul spred runt huset ser väldigt obehagligt ut. Överväg att använda utrymmet under trappan för att lagra dem. Du får placera fotbollsstövlar på hyllorna, hänga hockeyspinnar och badmintonracketar och lagra campingutrustning.

MoreINSPIRATION
  • 5 sätt att utnyttja under trappan
  • Smarta trappor: Krama ut ur din trappa
  • Hur man effektivt lägger till förvaring under trappan

3) Vrid utrymmet under trappan i en tvätt eller ett kök - De flesta av oss föredrar tvättar i skåp. Men en tvätt i ett skåp i det döda rummet under trappan är också en bra idé. Detta ska frigöra tvättstuga, vilket kan användas för andra ändamål.

4) Gör ett läshörn - Utrymme under trappan kan användas för att skapa en läsarea. Lägg till en soffa eller en soffa, ett bord och en bokhylla. Montera en belysningsarmatur och du har ett speciellt utrymme för läsning.

5) Vinställ - Att använda det döda utrymmet under trappan för att lagra vinflaskor är helt enkelt en utmärkt idé. Du kan installera permanenta bygginsatser eller välja eleganta inbyggnadsställningar. Detta utrymme ger dig mer utrymme för lagring än ditt mini-rack som köpts från marknaden.

6) Spela hus för barn - Det döda utrymmet under trappan kan utformas som ett lekhus för barn. Lägg hyllor i ena änden för att ge lagringsutrymme för leksaker och spel. Måla området i en ljus färg och lägg en varm matta på golvet.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: