Hur man gör väggkonst för ditt hem med hjälp av återvunnet trä

Hur man gör väggkonst för ditt hem med hjälp av återvunnet trä
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Återvinning har många fördelar. Förutom att skydda och spara miljön kan det också vara riktigt roligt och kreativt. Återvunnet trä kan till exempel användas på många intressanta sätt. Kolla in dessa väggkonstruktioner som alla är gjorda med återvunnet trä. Var och en är unik och varje kan anpassas.

Att göra väggkonst av återvunnet trä är en enkel process. Till exempel för att tillverka en bit som ser ut som den här behöver du lite skrotbitar och lite färg i olika färger. Rammen kan tillverkas och för den här delen kan du också använda återvunnet trä eller du kan helt enkelt använda en befintlig ram. När du har klippt träet i bitar börjar du ordna dem som bitar av ett pussel. På det här sättet kan du lättare hitta en färgkombination. Sedan, efter att du har målat varje trävara den önskade färgen, klistrar du dem en efter en på en plywood som kommer att vara stöd för ramen. {Found on designbuildlove}.

Ett liknande projekt kan ha en enklare design. Istället för att klippa träbitarna diagonalt ger du dem bara raka vinklar och du skapar en symmetrisk komposition. Färgorganisationen och kombinationen av nyanser kan väljas beroende på personliga preferenser eller på bilden och meddelandet du försöker skicka med den här muren. {Found on oldhousetonewhome}.

MoreINSPIRATION
  • Hur man gör en väggklocka ur återstående träskrapor
  • 14 Inspirerande DIY-projekt med återvunna trämöbler
  • 5 sätt att använda trä i DIY väggkonst

Vi hittade också ett underbart projekt som fokuserar på att återanvända trä på ett kreativt sätt på largerthanthethreeofus. Det första steget är att samla lite skrot i form av tunna skivor eller eftersom det faktiskt låter komplicerat, vilket träskiva som du kan skära till önskad storlek och form. När den delen är klar kan du fläcka brädorna med olika färger eller du kan måla dem och sedan fästa dem på en del plywood. Sedan kommer den roliga delen: lägger till de finjusteringar som innebär att man använder en stencil och viss vitfärg.

Den återvunna träväggskonst som presenterades på beckhamandbelle skulle definitivt se vacker ut i ett strandhus eller i princip i något hem som har en avslappnad inredning. För att göra något liknande, samla några skrotskivor och montera en enkel ram. Ta sedan några plywood lameller och lim dem till ramen. Förbered din stencil och applicera primern och måla på plywoodskivorna. När du tar bort bokstäverna ser du hur hela designen kommer ihop.

Naturligtvis kan andra metoder användas om du vill att din väggkonst ska sticka ut. Prova med att använda ljusa färger som visas på creatingwithklc. Det finns faktiskt mer till denna design än färg ensam. För att göra denna konstellationsväggsskärm behöver du en träskiva, en guldfärgpenna, färgpennor och en borr. Du kan välja vilken konstellation du vill ha.

Ett annat enkelt projekt som du kan göra med att använda träskivor finns här. Pilmärket som presenterades här gjordes med hjälp av en massa trästycken skuren i 45 graders vinkel och några andra som har rät vinklar. Din pil kan formas om du vill, och du kan anpassa den på många roliga sätt, inklusive färgad färg.

Återställda träskrapor kan också användas vid framställning av ramar för original väggkonst. Var och en använder fyra bitar av skrot, en bit av jutetråd eller rep och en bild som du antingen kan skapa själv eller skriva ut. Kolla in ashadeofteal för mer information om detta projekt.