Få ut det mesta av din arbetsytan med ett multifunktionellt skrivbord - 20 rymdbesparande och kreativa idéer

Få ut det mesta av din arbetsytan med ett multifunktionellt skrivbord - 20 rymdbesparande och kreativa idéer
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Du har inte råd att slösa bort utrymme när det finns möjlighet att använda den produktivt. Varför har två eller tre separata möbler när du bara kan ha en som uppfyller alla funktioner du behöver? Vi pratar om multifunktionella möbler. Det handlar om att inkludera så många funktioner och element i en enkel design som möjligt.

Worknest.

Worknest-systemet designades av Wiltoria Lenart. Det är ett snyggt träbord med lundar som gör att du enkelt kan fästa andra delar som hyllor, brädor eller blomkrukor. Det betyder att du kan accessorize din arbetsytan men du vill utan att slösa mer golvutrymme. Systemet innehåller även en dividerare.

Oxymoron Desk.

Den var designad av Anna Lotova och kombinerar klokt hårda och mjuka ytor, därav namnet. Den är gjord av två plywoodskivor som bildar skrivbordets övre och nedre lager. Mellan är det två tjocka lager av mjukt, stoppat skum. Objekt som böcker eller mappar kan lagras mellan dessa två lager. Du kan också hålla brädor in där för att skapa ytterligare sidobord.

Lådor vägg skrivbord.

Detta snygga lilla skrivbord designades av Glenn Ross. Stycket kan monteras på väggen var som helst finns det ledigt utrymme. När det inte används stängs skrivbordet enkelt och blir en kompakt bit. Det har slots och lådor och det är ett perfekt skrivbord för småhem.

Vägg skrivbord.

En annan liten och rymdbesparande bit är skrivbordet designat av Studio Unieke. Den har en minimalistisk design och kallas S01. När det är stängt kan skrivbordet fungera som en praktisk förvaringsenhet. När det öppnas blir det en arbetsyta för en person. Den har en inbyggd strömkabel för kablarna och den är gjord av pulverlackerat stål och belagd multiplex.

Magic multifunktionellt skrivbord.

Vad som kan tyckas som ett vanligt och enkelt bord är faktiskt ett multifunktionellt stycke som döljer många hemligheter. Skapat av Adretcient Design Studio, har detta skrivbord en björkplatta med perforerade cirkulära hål. Det betyder att komponenterna kan flyttas och omkonfigureras på olika sätt. Du kan antingen täcka hela basen för att ha ett stort bord eller ta bort några paneler och lägga till behållare.

Kant Bureau.

Den här minimalistiska skrivbordet har en väldigt enkel men väldigt praktisk design, så att du kan lagra saker som böcker, mappar eller andra små förnödenheter eller föremål på baksidan, medan den främre delen är fri från någon rodnad. Det är en mycket enkel idé. Hämta bara alla saker ur vägen så att du kan arbeta utan att vara obekväm. {Found on site}.

Arbetsyta och säng.

För mycket arbete utan sömn eller paus betyder att du inte kan koncentrera dig och vara produktiv, så du måste ändra gången varje gång och då. Denna bit heter Workbed och, som namnet antyder, låter du ta en tupplur på din arbetsplats om det behövs. Naturligtvis kan ett sådant skrivbord också vara perfekt för ett litet hem och du kan använda samma yta som en faktisk säng för att få en god natts sömn. Med en knapptryckning vänds skrivbordet för att avslöja en madrass. Det har till och med ett nattduksbord i ena änden.

Tambour.

Tambourbordet designades av Michael Bambino och det ser ut som alla genomsnittliga bord när det faktiskt är en väldigt praktisk skrivbord eller datortabell. Bordskivan kan roteras till andra sidan och det avslöjar lagrings- och USB-anslutningar, men också en strömkälla. Denna snygga design gör att du enkelt kan dölja kablarna.

Begrepp.

MoreINSPIRATION
  • Workspace Magic: Creative men praktiska Desk Ideas
  • Hybrid arbetsyta och konsolbord av Margaux Keller
  • Minimalistiska och multifunktionella bord / konsolbord

Designad av Francois Dransart, har detta skrivbord en modulär struktur och har en serie lådor som kan handlas in och ut. De enda sakerna som är desamma är benen och ytan medan alla dessa slitsar är utbytbara. Du kan använda dem för att optimera din arbetsyta och skifta mellan uppgifter lättare. Du kan också enkelt omkonfigurera skrivbordet.

Bokhylla, stol och bord.

Pi Workstation var designad av Joe Manus. Det är ett multifunktionellt möbel, idealiskt för små utrymmen. Det fungerar som ett skrivbord, men också som en bokhylla och en stol. Dessutom, om du tar bort bokhylla blir skrivbordet ett matbord.

Glidande.

Ibland samlas så många saker på skrivbordet att du inte ens vill börja rensa upp det. Du önskar att du bara kan skjuta dem alla till sidan och få dem att försvinna. Med det här skrivbordet kan du faktiskt göra det. Skrivbordet öppnas och avslöjar och en flexibel ficka i mitten där du kan lagra alla sorters saker. Ytan kan dessutom användas som matbord eller nöjesområde. {Found on site}.

Mitt skrivbord

En annan smart design är funktioner av My Writing Desk. Det är en del designad av studio etc. etc. Den har en mycket enkel men väldigt praktisk design. På skrivbordet kan du trycka på sidan alla enheter, böcker och andra saker för att frigöra arbetsytan utan att oroa dig för att de kan falla ner. Tryck bara på dem alla till lagringssidorna. Skrivbordet har också två lådor tillräckligt stora för att hålla din bärbara dator.

Hemlig låda.

I vissa fall är köket ett socialt utrymme så det är vettigt att ha ett skrivbord där eller en yta där du kan placera din bärbara dator. Denna bit designades speciellt för sådana situationer.Denna arbetsstation har dolda eluttag samt ett antal hemliga hyllor och förvaringsutrymmen. {Found on site}.

Doodle skrivbord.

Detta är ett skrivbord designat av Miguel Maestre och det föreslår och mycket intressant idé. Skrivbordet är en jätte anteckningsblock. Den har pappersark där du kan skriva, skriva eller skriva anteckningar, skriva noteringar etc. när du är klar med ett pappersark, låt det bara släppa till sidan eller ta bort det helt. Barn skulle säkert ha ett sådant skrivbord.

Slim fit skrivbord.

Det du ser här är ett mycket smalt skrivbord som låter dig spara massor av utrymme. Den kan passa in i något litet utrymme, i sovrummet, vardagsrummet, köket eller du kan ta ut på balkongen för lite frisk luft. När du behöver en arbetsyta, fäll ner flikarna och det här stycket blir en perfekt funktionell skrivbord, med förvaring och allt. {Finns på plats}.

Skrivbord och matbord.

En annan bit utformad för små utrymmen är detta skrivbord av Agata Nowak. Denna multifunktionella bit går från att vara en liten arbetsyta för att en person ska vara ett matbord för sex på några sekunder. Under skrivbordet finns massor av lagringsutrymme. Skrivbordet har utökade skrivbord och skiljeväggar som kan sänkas.

Nuvarande tabell.

Nuvarande bordet är ett enkelt bord / skrivbord designat av Marjan van Aubel. Den har inbyggda laddstationer för dina elektroniska enheter och strömmen kommer från solpaneler. Vanligtvis kräver dessa paneler direkt solljus att fungera, men inte i det här fallet. Detta skrivbord producerar kraft från diffus inomhusljus.

Solkraft.

En liknande del designades av Studio Natural. Det här lilla bordet kräver ingen extern extern och låter dig ladda dina enheter med hjälp av lätta skördar. Dessa paneler utgör bordets yta. De samlar både solljus och omgivande ljus från sin miljö och omvandlar den till den energi som behövs för att ladda dina gadgets.

Foldningsdisk.

Det här skrivbordet kanske inte har fina solpaneler, men det kan hjälpa dig på ett annat sätt: genom att spara utrymme. Skrivbordet har en droppbladsdesign som gör att du kan lägga den i en tunn konsol. Den innehåller gott om förvaring och en generations arbetsyta. Det är perfekt för litet utrymme och med en sådan bit behöver du inte ens ett hemkontor. {Found on bee9}.