Gör din lägenhet badrum och se större ut

Gör din lägenhet badrum och se större ut
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Om du inte vistas i en anpassad lägenhet med ett lyxigt omklädningsrum och bad, kan du hitta dig själv som längtar efter ett större badrum. Idag har de flesta av husen trånga, små och mörka badrum. Den goda nyheten är att du enkelt kan få ditt badrum att se ut och känna sig stort utan att lägga till extra kvadratmeter.

Här är en lista med användbara tips som hjälper dig att skapa en illusion av utrymme och göra din lägenhet badrum ser rymliga ut -

1) Färgen på väggarna är känd att i stor utsträckning bidra till det övergripande utseendet på rummet. Använd mjuka och bleka färgscheman för att klä på väggarna eftersom de skapar en illusion av rymden. Om du föredrar att använda tapet väljer du känsliga och små texturer eller utskrifter i mjuka nyanser i stället för detaljerade eller noga mönster.

MoreINSPIRATION
  • Hur man ger ditt badrum en spädbarns känsla
  • Topp 10 tips för att göra en källare känner sig ljus
  • Hur man gör ett vardagsrum ser större ut?

2) Använd en minimal mängd handdukar, tillbehör, mattor, konststycken och dekorativa föremål. Försök dessutom köpa tillbehör och handdukar i liknande färger och matcha dem med väggfärgen.

3) Användning av speglar i badrummet är känt för att skapa en illusion av öppet utrymme. En spegel med rätt placering kan faktiskt få ditt badrum att bli dubbelt så stort, då det är den faktiska storleken. Du kan också installera en spegel i full längd på baksidan av badrumsdörren.

4) Använd ljus belysning. Ett väl upplyst rum är känt att se och känna sig stort. Öppna gardinerna och låt solskenet gå in. Istället för väggmonterade lampor, försök att installera takmonterade lampor med högspänning. Detta kommer att ge en rymlig känsla till badrummet. Dessutom håller du bara vid vitljus och använder inte orange ljus alls eftersom de är kända för att få ett rum att visa sig mindre än den faktiska storleken.

5) Det är känt för mycket att få ett badrum att se lite och trångt ut. Eliminera alla slags skräp från bänken och andra ytor. Undvik att lämna dina föremål på bänkskivan. Gör det vanligt att placera dem tillbaka i lådorna eller hyllorna. Ju mer tomt utrymme du har i ditt badrum, desto större kommer badrummet att visas.

6) Istället för en klädrock, försök att installera en krok på baksidan av dörren för att hänga kläderna.

7) Undvik att använda flera hållare och dispensrar runt diskbänken. Ha en smal såpedispenser i stället för en bred tvålfat.