Gör ditt sovrum ser större ut i 5 enkla steg!

Gör ditt sovrum ser större ut i 5 enkla steg!
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vissa av oss är välsignade med fantastiska, mysiga hem men drog den korta pinnen när det gällde sovrumsstorlek. Oavsett om ditt sovrum är litet eller om du bara vill skapa mer utrymme i de andra sovrummen i huset, finns det definitivt sätt att få allas utrymme att se ut och känna sig större. Använd några av våra tips för att återuppliva sovrummen och skapa en mer rymlig atmosfär!

1. Naturligt ljus.

Det spelar ingen roll om dina fönster är små eller om du har flera stora fönster med fantastisk utsikt. Att använda så mycket naturlig belysning som möjligt i ditt sovrum lyser upp sakerna och utvidgar utseendet på rummet.

2. Speglar.

Ja, det har sagts om och om igen ... och över ... igen, men det är så sant. Med hjälp av speglar, antingen flera eller en enda stor, öppnar verkligen ett rum. Det speglar inte bara mer utrymme men skapar naturligt belysning. Koppla det med något utomhusljus utifrån och du har omedelbart lagt till fler kvadratfot på ditt sovrum.

3. Använd inte mörka färger.

MoreINSPIRATION
  • Enkla sätt att göra dina korridorer ser större och ljusare ut
  • Trick The Eye - smarta sätt att få ditt hem att se större ut
  • Hur får din trädgård att se större ut utan att expandera

Senast har jag sett fler och fler människor som använder djupare, mörkare färger för att måla sina sovrum med. Det här är okej om du har ett mycket stort sovrum, speciellt om du bara målar en accentvägg. Men om du bestämmer dig för att måla dig hela, små till medelstora sovrum ett rött, en mörkgrå, djupgrön eller något liknande ... då krymper du rummet! Gör det inte! Ljusare färger skapar en illusion av mer utrymme.

4. Mindre är mer.

Håll bort röran. Du skulle tro att det här är sunt förnuft, men för många människor försöker passa för många saker i sidan sitt sovrum. Först, bli av med överskridande nick-knacks och hemtillbehör. Också uppmärksamma de möbler du väljer. Du vill inte få större, bulkier möbler för ett litet sovrum. Prova att få en säng utan huvudbräda eller fotbräda och en liten, smalare byrå för att hålla så mycket utrymme i rummet som möjligt.

5. Använd dina väggar.

Sitt inte sängen i mitten av rummet. Håll inte din byrå eller skrivbord i karm. Ställ istället stora möbler upp mot väggarna för att skapa större utrymmen i mitten av rummet. På det här sättet är inte kammaren hakad och du får en illusion av mer fotrum.

Ta en titt på dessa mindre sovrum och hur de utnyttjar varje tum av sitt utrymme och var smarta i att välja sin design och inredning. Alla dessa sovrum gjorde illusionen av ett större, mer rumsrum!