Hur man gör din skåp hårdvara helt du

Hur man gör din skåp hårdvara helt du
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

De små sakerna är störst i inredning och inredning, eftersom de är de element som ger karaktär till ett utrymme och gör att det känns som hemma. Så även något som uppenbarligen obetydligt, såsom hårdvaran på dina skåp, kan ha stor inverkan på det övergripande utseendet. Här är några sätt på vilka du kan anpassa din maskinvara för att reflektera din stil.

Gör rephandtag. Använd ett enda rep för att göra ett handtag och häfta ändarna på insidan av lådan. Knuten är en fin touch som ger lite karaktär åt handtagen.

Du kan också använda tjockt rep för att göra den här typen av lådadrag. Gör en knut i ena änden, springa repet genom hålet i varje lådor eller skåpdörr, gör sedan ett annat hål i den andra änden eller hitta något annat sätt för att fästa det på insidan.

Du behöver inte nödvändigtvis gå ut ur lådan. Du kan välja skåphårdvara som hjälper dig att uppnå visionen, som den här släta lådan drar som lyfter fram de horisontella linjerna på skåpen och det finns bara en lådan på nedre delen av köket.

MoreINSPIRATION
  • Anpassa ditt möbler med DIY låddragare
  • Byt upp ditt utrymme med nya köksskåpshandtag
  • Bejewel ditt hem med vacker dekorativ maskinvara

Eller använd färg för att göra din gamla skåp hårdvara ser speciell ut. Du kan göra hårdvaran till väggen bakom skåpet eller till andra delar av inredningen.

Om du gillar unika och geniala saker, kanske du vill ha det här projektet: vrid skateboardhjul i låddragningar. Det är ett intressant och ovanligt sätt eller återvinning av ett gammalt eller brutet skateboard. {Found on eye-swoon}.

Vill du ha något rustikt industriellt för dina skåp? Prova dessa handgjorda lådadrag. De har det klumpiga utseende som gör att sådana saker sticker ut och är unika.

Har några gamla sömnadspolar? Vrid dem till knoppar för din byrå eller skåp. Det är ett enkelt projekt och du kan anpassa det på alla sätt. Knopparna har en industriell chic look, perfekt för sovrummet. {Found on fourcornersdesign}.

Eller, om du föredrar något mer feminint eller lekfullt, använd färgade pärlor för att göra skräddarsydda låda för skåpen. Det är något du kan göra för sovrummet eller för barnens rum.