Hur man gör din främre dörr, se spöklik här Halloween

Hur man gör din främre dörr, se spöklik här Halloween
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Din ytterdörr hälsar alla dina gäster och du kommer ha en hel del trick-or-treaters som knackar på den på Halloween. Det är skäl nog att vilja dekorera det och vi är ganska glada att hjälpa till med det. Vi har samlat några av våra favoritdesignidéer och vi delar dem alla med dig på ett ögonblick. De flesta är ganska lätta att göra och du borde inte ha några problem med att hitta de nödvändiga tillbehören. Under alla omständigheter är du välkommen att improvisera och alltid vara kreativ, särskilt när det gäller Halloween-dörrar.

Den första designidén som vi skulle vilja visa dig kommer från Whyskingmama. Det visar en dörr som ser ut som en mamma. Du kan få det gjort på bara några minuter och allt du behöver är ett par saxar, en rulle av tejp, två rullar av streamers och extra stora hantverk. Du kanske också behöver lite lim för ögonen om de inte har det på redan.

En annan idé är att ge en spöklik krans på din ytterdörr. Det finns ingen anledning att gå stor på designen. Håll det rent och enkelt. Ta en styrofoamkrans, linda den i lite vitt tyg och fäst sedan några prydnadsföremål på det, som några skeletthuvud, fladdermöss, några färgglada fjädrar och kanske till och med ett meddelande. Kolla in denna designidé från DIYs för inspiration.

Om du inte är en stor fan på kransar, kanske en krans skulle vara mer till ditt tycke. Du kan göra en cool Halloween krans som ser ut som vampyrtänder och visar den på eller ovanför din ytterdörr. Det vore bäst om dörren var svart eller någon annan färg som gör att den vita kransen kan stå ut i kontrast. {hittas på thehousethatlarsbuilt}.

Och bara om du inte är emot kransar men du inte var övertygad av den första designen som vi visade dig, har vi några fler som kan göra tricket. Den här är söt och fluffig med bara en antydan av spooky. Det är en cartoon eyeball krans som vi hittade på Dreamgreendiy. Du kan göra något lika underbart om du använder en skumkransform, en vit fjäderkrans eller något liknande och en massa styrofoambollar. Använd färgade markörer eller färg för att titta på varje boll och sedan fästa dem på kransen.

Här är en annan Halloween kransidé, den här gången från DIY. Den här är gjord med en vindyrkrans, svart sprayfärg, en hetlimpistol, en leksakskrage, svart band och svartvita fjädrar och fauxblommor. Det första steget är att måla kransens svarta. Låt det torka och fäst sedan dekorationerna med limpistolen. Klustra dem till ena sidan som visas här eller kom med din egen design.

Detta är en intressant design som kombinerar två radikalt olika element: kranier och blommor, symboler för livet och föryngring respektive död och förfall. Tillsammans balanserar de varandra överraskande bra. Om du gillar idén, här är listan över varor du behöver för ett liknande projekt: små skallehuvud, silkeblommor i livfulla och glada färger, svartvitt randigt band, en vinrankan, en bladkrans, svart sprayfärg och en varm limpistol. Du hittar instruktionerna på Thegirlinspired.

Du har sett en söt ögonbollskran ... nu är det dags för en spöklik. Designen liknar det som vi redan har beskrivit, undantaget är att den primära färgen är svart istället för vit och att ögonen inte är färgglada men bara svartvita. Denna design kan faktiskt vara enklare eftersom du inte behöver måla varje enskild ögonboll och du kan bara hålla ett ögonblick på ögonen på var och en. {hittade på creativemeinspiredyou}.

Om du inte vill att din ytterdörr ska se allt svart och vitt och dyster, kan du definitivt dekorera det med något mer färgstarkt och fortfarande i ton med Halloween-temat. Kanske kan du vara intresserad av en batkrona med en häxans hattprydnad. Ja, vi vet att fladdermöss är svarta men vi trodde vi kan prova något annorlunda den här gången och göra dem lila. Vi tillade till och med några glittrade för kontrast. De är alla limmade på en trådkrans och hatten läggs på toppen.

MoreINSPIRATION
  • Halloween främre dörrbatkrona
  • Spooky och Chic Halloween Wreath Design Ideas
  • 8 sätt att dekorera din dörr för Halloween

Bara om du har några extra skeletthänder som ligger runt, kan vi visa hur du sätter dem i en krans. Den här använder 9 händer men antalet kan variera beroende på hur stor eller liten de är och även på kransens dimensioner. De var spraymålade silver och limmade sedan runt en tavlan cirkel. Du kan använda en fin kritmarkering eller bara enkel krita för att skriva ett meddelande i mitten. {found on triedandtrueblog}.

Skallar är ganska populära på Halloween och det finns många dekorationsdesigner och idéer som inkluderar dem på deras utbudslista. Denna krans är en av dem. Dess design är symmetrisk och rakt mot punkten. Skallarna är allt. Om du tycker om idén, får du en massa minskinnsskallar, en gauge tråd, en limpistol och lite band och du gör en krans på nolltid, precis som det visas på Triedandtrueblog.

Det tar bara 10 minuter att få din ytterdörr att se ut som Frankensteins monster. Om du inte tror oss, försök det själv. Självklart behöver du en dörr och det skulle vara bra om det var grönt även om det inte är ett måste. Vilken färg som helst kan vara kul att arbeta med.Du behöver också lite vitpapper för ögonen, svart papper för mun och ögonbryn samt för håret och lite lim eller lim som kan hjälpa dig att fästa dessa dekorationer på dörrens yta. Det beskrivs mer i detalj på Thecopperanchor.

Kråkor är inte exakt kända för att vara lycka till charmar, förknippas med häxor och död, vilket är ganska mycket vad Halloween handlar om. Detta leder oss till en cool dörrinredningsidé som vi hittade på Idlewife. Det visar ett gäng 2D papperskråkor som verkar flyga runt ytterdörren. Om du gillar idén, sikta på en 3D-effekt.

Kan du tänka sig att bo i ett hus som faktiskt är ett jättemonster? Det skulle inte vara mysigt alls. Självklart är idén ganska fantastisk men du kan definitivt gå med det när du dekorerar ditt hem, särskilt ytterdörren. kolla in den här ideen från förmågor. Inredningen ser ganska läskigt ut och även lite realistisk, dömande enligt Halloween-standarder.

Kransar är på ett sätt den enkla vägen eftersom de vanligtvis är lätta att göra. Du kan definitivt göra en krans look special och till och med komma med en original design för den, en i ton med hela Halloween tema. Vad sägs om en häxkrona? Du kan dekorera den med en spetsig hatt och några matchande shower. Du kan till och med lägga till en liten kvast också. {hittade på Reasonstocomehome.

Här är en annan idé för en häxkrona. Det ser ut som att häxan kraschade in i dörren och du kunde hitta den andra halvan på andra sidan. Det är quenchy och färgstarkt och det skulle definitivt dra lite uppmärksamhet. För att göra något såhär behöver du en rund tvättkorg, lite tyg i olika färger, ett par randiga strömpläder, glitterskum, dyvlar / pinnar, skumkärna, en hetlimpistol och lite tulle för kjolen. {hittades på thealisonshow}.

Hälsa dina gäster med godis. Det låter inte skämt alls, men inte allt Halloween-relaterat måste vara så. Pumpan ser gärna ut och du kan se den är fylld med alla sorters godsaker. Barnen kommer definitivt att älska det så var beredd att erbjuda påfyllningar. Här är det du behöver för projektet: ett tavla, en pumpa (egentligen bara hälften av en), ett träbränningsverktyg, en skruv, en borr, en spik, en hammare och en svartvit färg. Tanken kommer från Cherishedbliss.

Även om du inte är rädd för spindlar, skulle denna dörrinredning skämma dig lite. Det ser ut som spindlar invaderar huset och det häftiga med detta är att du kan ordna spindlarna på många intressanta sätt. Använd magnetiska spindlar eller placera dem bara i dörren med dubbelsidig tejp. {finns på deliacreates}.

Slutligen slutar vi listan med en krans som vi finner elegant och elegant. Det är faktiskt en rektangulär ram inredd i en Dag-av-Död stil. Här är listan över förnödenheter som du behöver om du vill återskapa utseendet: en omhärdad hartsskalle, en bildram, några svarta spetsväv, svartvita och guldblommor, en hetlimpistol, skarpmarkörer och en viss böjlig tråd . Hitta detaljer om DIY.