20 delar du behöver göra ditt hem vackert

20 delar du behöver göra ditt hem vackert
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Varje hem är annorlunda eftersom det speglar smaker, önskemål och livsstil hos de människor som bor i den. Oavsett vilken typ av möbler eller inredning finns det vissa element som vackra hem har gemensamt. Genom att inkorporera några - eller alla - av dessa komponenter kan du skapa en vacker bostadsyta på egen hand.

En trevlig färgpalett

Det spelar ingen roll vilken typ av möbler som finns i ett hem med om färgpaletten inte är tilltalande. Välj fet, ljus, neutral eller fridfull, se till att färgerna är komplementära. Ge tanke på väggarna, inredningen, golv eller golvbeläggningar och inredning och tillbehör.

En oklanderligt organiserad garderob

Clutter är aldrig vacker, speciellt om det är i din garderob. Att sortera, organisera och lagra kläder och tillbehör är mycket lättare med en vacker och väl utformad garderob. Det gamla ordspråket "allt på plats och plats för allt" är sant. Att installera en anpassad garderob kan göra att klä inte bara mycket lättare, men effektivare och roligare.

Utmärkta matställen

Vackra hem uttrycker personligheten hos sina passagerare med snygga bitar, och matsalar är ett enkelt sätt att göra ett uttalande utan att vara överst. Alla middagsgäster kommer att använda dessa matsalstolar och en speciell design kan göra till och med det mest grundläggande bordet intressantare. Om det inte går att få ett nytt matbord, byt bara ut stolarna från något mer dramatiskt.

Lyxiga kastar

Även modern eller rustik inredning kan dra nytta av en mjukhetstryck. De flesta underbara hem har åtminstone ett par snygga kast kastade över en soffa, bänk eller säng. Valet för dynor, filtar, pälsar eller andra textilier beror på rymden på rymden, men oavsett, de borde känna sig speciella eller överdrivna.

Humörbelysning

Självklart behöver ett hem uppgiftsljus på specifika ställen, men utan lite subtil, välplacerad stämningsbelysning kan det verka steril och ovälkomlig. Detta är ett utmärkt tillfälle att använda konstgjorda belysningsarmaturer, bordslampor och golvstycken för att ge en varm och avslappnad atmosfär över ett rum.

Ett samtalstycke

Inklusive minst ett möbel som startar en konversation innebär att människor kommer ihåg utrymmet. Oavsett om det är subtil men ovanligt eller en viktig kontaktpunkt i ditt rum, kommer gästerna att märka. Detta koncept fungerar för alla stilar av inredning.

En speciell spegel

Speglarna fungerar olika ändamål beroende på var du hänger dem, från att ett utrymme verkar vara större för att fungera som en plats för att kontrollera dig själv när du går ut genom dörren. Men när de är rektangulära och vanliga, har de inte mycket känsla. Att välja en som har en intressant ram eller form - eller till och med en belysningsfunktion - kommer att se till att den sticker ut.

Ett spektakulärt stycke

Ett vackert hem kan vara ganska grundläggande men det kommer åtminstone att ha en verkligt spektakulär bit som uppmärksammar. Oavsett om dom dominerar genom storlek, färg, form eller belysning, är det fokus för hemmet.

Ett bar / vinområde

Vackra hem gör gästerna bekväma och ett enkelt sätt att göra det är att skapa ett vin- eller barområde för underhållande. Att ha en utsedd plats för alla saker som behövs för att betjäna människor gör det enkelt att vara organiserade.

Eller åtminstone en barvagn

Mindre bostäder kan fortfarande erbjuda ett nav för underhållande genom att använda en barvagn eller tevagn. Oavsett händelse eller dryck, gör vagnar det lätt att ta med förfriskningar till vardagsrummet. Dessutom är en tevagn en snygg accentbit när den inte används.

Vackra bordsinställningar

Förbättra skönhetsfaktorn hos ett hem för underhållande genom att sätta ett speciellt bord. Icke-traditionella bordsbeläggningar, blandat servis och gott om ljus är ett enkelt sätt att höja en bordsinställning. Att använda specialkina för att ställa in bordet hjälper också till att skapa en exceptionell stämning.

MoreINSPIRATION
  • 20 naturliga element att dekorera med hemma
  • Några tricks för att göra ditt hem se vackert och original
  • Hur man dekorerar ditt kök med viktorianska element

Distinctive Wall Coverings

Ingenting är tråkigare än fyra beige väggar. Vackra hem tar ofta några risker med speciella väggbeklädnader, allt från trä, kakel, glas eller till och med specialpapper. Används judiciously i rätt utrymme, kan ovanliga väggbehandlingar göra ett hem verkar extra lyxigt.

Touch of Bling

En liten bling går långt för att göra en inredning vacker. Mängden som används beror på inredningsstilen, men vackra rustika hem använder också pops av glänsande metallics för att gnista intresse.

En avslappnad reträtt

Den mest lugnande platsen i ett hem borde vara ett sovrum. Att välja en stil och inredning som är avkopplande är det främsta målet att skapa en vilsam tillflyktsort.

Praktisk men stilig hyllning

Hyllning är ett måste, så varför inte göra det intressant. Den används för visning såväl som lagring och väljer en design som lägger till mer dimension i ett rum, vilket gör att den är särskiljande.

Ett bekvämt matbord

Oavsett om det är en matsal eller ett kök, ett robust bord som uppmuntrar långvarigt är kritiskt. Gästerna kommer att känna sig hemma i en matsal med ett bra bord, och i ett kök är ett superbord mittpunkten för det dagliga familjen livet.

Golvöverdrag som wow

Golv är lika viktig som väggfärger och beläggningar, så det borde vara speciellt. Att välja bredare planka trägolv i ljusare färger eller mattor som meddelar designgenrer är sätt att få ett hem att sticka ut.

Attraktiva belysning

Armaturer bör vara en kontaktpunkt och inte en eftertanke. Ja, en utilitaristisk fixtur från hemmabutiken gör jobbet, men väl genomtänkt belysning som speglar stil gör en stor skillnad i ett hem.

Naturliga element

Grönska och naturliga element lägger friskhet till vilket utrymme som helst. Även husägare som har en brun tumme kan hitta sätt att integrera grönska som ett designelement. Känslan av en levande sak förändrar omedelbart stämningen i ett rum.

En fantastisk konstbit

Sist men inte minst, kommer något vackert hem att ha en del fantastisk konst. Självklart är skönheten i ögat på ögonen, men kunniga husägare vet att vad de visar kommer att förmedla sina smaker och känslor. Det viktigaste är att visa det med självförtroende och stolthet.

Att integrera ett eller flera av dessa element kan hjälpa till att göra ditt hem vackrare. Välj dina favoriter och arbeta dem i din dekorstil för omedelbar tillfredsställelse.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: