Gör ditt hem smartare med de bästa gadgetsna som presenteras vid CES 2014

Gör ditt hem smartare med de bästa gadgetsna som presenteras vid CES 2014
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

CES eller Consumer Electronics Show är där alla nya teknologier och innovationer kan hittas. Det är en show som hålls i Las Vegas varje år och här introduceras nästa generations innovationer på marknaden. Med mer än 3 200 utställningar och över 152 000 deltagare från mer än 150 länder är du tvungen att hitta här något som förvandlar ditt liv för alltid. Vi har valt de bästa 7 produkterna som presenteras i år.

Låt oss börja med världens första krökta tv presenterad av Samsung. Det är en 105-tums LCD-skärm med ett 21: 9 bildförhållande och 5120 x 2160 upplösning. Genom att trycka på en knapp böjs tv-kanterna i en krökt form. Det är ett viktigt första steg mot flexibla skärmar och vi kan inte vänta med att se nästa skapelse i den meningen. {Found on theverge}.

Om du trodde att övergången från en vanlig / traditionell spis till en pekskärm var fantastisk, ta en titt på den här produkten. Nu kan du laga mat på din bänkskiva. Det kan visa recept, det låter dig styra värmen och lyssna på musik medan du lagar mat. Detta eliminerar behovet av en iPad i köket och det låter dig också spara utrymme. Det här är en produkt från Whirlpool. {Found on techonshow}.

Nästa på vår lista är denna smarta tandborste. Det är en tandborste som du kan ansluta till din smartphone och som kommer att hålla reda på dina borstvanor. Bara ladda ner appen och efter det kommer varje penselslag att spelas in. Appen kan användas med flera tandborstar och du får också en poäng så att du kan göra det till en rolig aktivitet för hela familjen. {Found on mashable}.

MoreINSPIRATION
  • Trådlös Video Doorbell för ett smartare, bekvämare och säkrare hem
  • Topp Bästa 11 Gadgets För Hem Kontrolleras av Smartphone
  • Heta nya hemtendenser för 2014

Sover du bra på natten? Om inte, kanske beror det på att din säng inte tittar över dig. Det här låter lite otrevligt men vad vi egentligen menar är att det finns en säng med en teknik som kallas Sleep IQ som spårar andningsfrekvens, rörelse och hjärtfrekvens när du sover. Sängen kommer också att minska storleken på din plånbok för att göra den ännu bekvämare. (priset börjar vid $ 7,999). {hittas på mashable}.

Har du någonsin försökt att tala med din tvättmaskin eller till ugnen? Vad händer om det kan förstå dig och göra vad du säger? Vi försöker inte säga att du är galen men bara pratar om LG HomeChat. Det är baserat på snabbmeddelandet så i grunden kan du skicka ett textmeddelande till din tvättmaskin som berättar för att du ska starta en tvätttvätt. Du kan också uppvärmen, starta och stoppa vakuumet och göra många andra saker genom att helt enkelt meddela dina apparater. {Found on gizmodo}.

Är du inte trött på att ändra lösenordet till din dator eftersom det inte är tillräckligt säkert eller för att det har äventyrats? Det skulle säkert vara trevligt att ha ett system som bara låter dig använda din dator. Jo det finns en. Det heter EyeLock. Det är en irisskanner och det innebär i grunden att endast dina ögon kan låsa upp din dator. Det är definitivt en imponerande framsteg. {Found on mashable}.

Detta är Twelve24 E-bläckbaserad klocka. Det är en meter lång och extremt tunn och det är en intressant del av funktionell väggkonst. Det är också energieffektivt och drivs av E-bläck, så ett batteri kommer att vara ett helt år. Det är definitivt mycket jämfört med de andra väggklockorna. {Found on prnewswire}.