12 Bakgrunder för att göra din monterad TV mer intressant

12 Bakgrunder för att göra din monterad TV mer intressant
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När du försöker ingjuta ditt liv och ditt hem med den minimalistiska tänkesätt, är det vanligt att para ner dina former av underhållning. Få böcker från biblioteket istället för att äga hyllor av spines själv. Återvinn dina tidskrifter när du har läst dem. Ett av de mest populära valen är att titta på dina filmer och tv-program på din bärbara dator istället för att äga en TV. Även om det fungerar för det mesta, det gör det omöjligt att vara värd visning parter eller verkligen skruva upp volymen på filmen med din favorit soundtrack. Tack och lov finns det ett sätt att du kan få en TV och fortfarande behålla din minimalistiska dekoration. Ta en titt på dessa 12 bakgrunder för att göra din monterade TV mer intressant.

Vad är den enklaste väggdekorationslösningen med de flesta möjligheterna? Tapet. Välj ett mönster och en färg som passar ditt minimala hem och installera den på den vägg du har valt för att montera din TV.

När den minimalistiska är ditt mål, kan många av dina dekoralternativ göras på hållbarhet i stället för utseende. Här kommer kakel till spel. Oavsett om du har en eldstad eller inte, kan en kakelvägg göra din monterade TV verkar som om den var tänkt att vara där.

En aspekt om modern inredning som är så unik är möjligheten att ta olika material och få dem att passa in i din inredning på ett sofistikerat sätt. En metallvägg är till exempel det perfekta alternativet för att ge ditt underhållningsvägg lite liv samtidigt som du håller saker på chic sidan.

Kanske delar du ditt minimala hem med några unga barn och du vill hålla saker familjen vänliga. Måla väggen bakom din monterade TV i en ljus vallmo färg som kommer att få ditt öga. Inget annat konstverk behövs.

När du bor nära en vattenkälla, kan naturen inte låta bli att krypa in i din inredning. Seagrass är en vacker naturfiber att dekorera med och det ser otroligt vackert ut som en väggbeklädnad. Sätt den bakom din monterade TV för att hjälpa den svarta lådan att blanda med resten av dina sandiga nyanser.

MoreINSPIRATION
  • 10 Credenzas att komplimangera din monterade TV
  • 10 tips för att dekorera runt din monterade TV
  • 10 Praktiska och intressanta, snygga väggmonterade vinställningar

Om du frågade nästan någon formgivare av moderna hem skulle de förmodligen säga att betong är svaret på nästan allt i modern inredning. Täck din vägg i ett tunt lager av betong och montera din TV på toppen för en vackert texturerad effekt.

Ditt hem behöver inte vara modernt för att vara minimal. Montering av din TV på en vit tegelvägg ger dig all ränta och konsistens du behöver medan du bor varm och mysig i ditt vardagsrum.

För landet hemma, vill du tänka trä och rustik för din TV-bakgrund. Oavsett om du hyr någon eller gör det själv, kommer en plankmur bakom din TV att ge dig den rustika charmen du letat efter.

Eller vi kan gå mestadels samtida och lite moderna med en marmor accentvägg. Oavsett hur färgerna är i ditt hem eller hur ofta du ändrar dem, kommer din monterade TV alltid att matcha.

För familjerum och källare, platser där du vill ha mer av en underhållningsvägg, montera din TV på toppen av tända paneler. Du får en rolig iögonfallande effekt när du är klar.

Självklart är du inte fast med bara en konsistens och en färg per monterad TV. Layer din monterade TV på dubbla texturer och nyanser. Du kommer att fördubbla ditt ryms intresse utan att behöva hänga en enda bild.

Hur förena du att äga en monterad TV och att den fula svarta rutan försvinna helt och hållet? Du målar väggen bakom den svarta. Plötsligt kommer din TV att blandas och du märker allt runt det istället för själva lådan.