Gör dina egna ursprungliga hänglampor med återvunna sprutburkar

Gör dina egna ursprungliga hänglampor med återvunna sprutburkar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Du kanske tror att en gång en sprayburk är tom där är inget du kan göra åt det längre. Vi hänvisar inte till ämnet som det brukade innehålla men för burken själv. Med lite kreativitet och lite ledig tid kan du i grunden hitta en stor mängd DIY projektidéer. Några av dem kan även inkludera dessa tomma sprutburkar.

En idé skulle vara att göra dem till hängande lampor. Med tanke på deras form och form är de perfekta för detta projekt. Ta en titt på dessa vackra hängande lampor gjorda av återvunna sprutburkar. De var designade av artisterna i zek. Även om det inte finns någon officiell beskrivning hur är det, är det inte svårt att ta reda på hur lamporna var tillverkade.

MoreINSPIRATION
  • Hur man gör hampsträng hänglampor
  • Gummi hängande lampor
  • Söt industriell hängande lampor

Först av allt behöver botten av sprutburken tas bort. På detta sätt kommer ljuset faktiskt att ses. Burkarna måste också målas. Detta kan göras antingen före eller efter att du tar bort botten. I detta exempel matchar färgerna och mönstren vackert. Du kan använda dessa som inspiration eller du kan komma med dina egna mönster. Färgpalett bör också vara ditt val. När burkarna är målade och torra kan du fästa sladden och allt annat. Det är inte så svårt om du vet vad du gör. {Found on manmadediy}.