Gör din egen trägolvmatta

Gör din egen trägolvmatta
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vi är alla olika och de flesta av oss är glada över det. Vi försöker göra det ännu mer synligt genom att vara original både hemma och offentligt. Här är ett enkelt sätt att skilja dig från alla andra direkt från ingången. Häls dina gäster med denna färgstarka trämatta. Du kan göra det själv och det är inte ens så svårt.

Delarna kan tillverkas med hjälp av enkla verktyg, men det skulle gå allt snabbare och lättare om du skulle använda en borrpress för 76 hål. Låt oss se de steg du behöver ta för detta projekt. Först klipp 1''x 2''brädor i 4 stycken. Sanda ansikten och kanterna på varje bräda med sandpapper och skär dem i 9''långa bitar. Sand kanterna. Du bör också överväga att göra extra bit om du gör några misstag. Alla bitar måste skäras till samma längder.

MoreINSPIRATION
  • DIY Elastic Memo Board
  • DIY Hängande rephylla
  • DIY Branch Candle Holder

När du har klippt och sandat alla bitar, installera en 5/16 '' bit i en borrpress och borra hål i båda ändarna av varje bit. Innan du lägger allt ihop bör du bestämma om du vill måla din matta eller ej. Om så är fallet, applicera först en kappa eller primer och låt den torka. Sand mjukar bitarna och applicerar sedan två färglacker. Därefter lägger du 15 stycken och mäter matens bredd. Skär sedan gängade stavar ca 5/8 '' längre än bredden. Sätt i en gängad stång genom 15 bitar och håll stången fast med tång medan du vrider en stoppmutter i varje ände för att hålla stången på plats. Därefter fortsätter du att lägga till grupper om sju eller åtta bitar tills du är klar. Nu har du en färgstark och originalmatta till ditt hem. Det är ovanligt och intressant och det kommer att få dina gäster att le direkt från ingången. {Found on lowescreatives}.