Gör ditt rum bekvämt på vintern

Gör ditt rum bekvämt på vintern
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vinter är årets kallaste årstid och kan lämna dig med en stor krafträkning. Det är dags att tänka på att göra ditt rum bekvämare genom att hålla utkylningen och värma in. Den inredning som kan vara perfekt på sommaren är kanske inte lämplig på vintern. Rummen måste göras mysigare och varmare så att säsongen kan avnjutas.

1) Det första steget i att skapa en varm atmosfär i ditt rum är att dekorera ditt rum med färger. Använd djärva och ljusa sängkläder, gardiner, klädsel, kuddar och vaser. Inkorporera färg i varje element i rummet. Häng en färgstark målning i vardagsrummet för att göra det livligt. Genom att lägga till krukväxter och nyklippta blommor, kan du enkelt lägga till mycket behövs färg och ljus.

2) Byt ditt sängkläder under vintersäsongen. Bomullstygnet fungerar inte alls i vintrar. Istället försöker du sticka eller borsta bomull som de är varmare. För vintertvätten skulle bomullsflanel vara det bästa tyget.

MoreINSPIRATION
  • 10 vinter heminredning idéer
  • Enkel säsongsmässig inredning ändras för vintern
  • 10 bästa tips för att dekorera ditt hus för vintern

3) När du gör det vana att stänga fönster och dörrar, stäng också oanvända rum. Det hjälper dig direkt spara energi och pengar. Dessutom öppnar du dina fönster på morgonen i några timmar för att tillåta i solljus och frisk luft.

4) Oavsett vilken typ av golv du har, lägg till en yta på golvet. En yta kan inte bara hjälpa dig att känna dig varm och bekväm under dina fötter, men det ska också lägga till konsistens och färg i rummet. Använd mattor med geometriska mönster för modern inställning och om du gillar det antika utseendet, gå med persiska mattor för att täcka golvyta mellan sovrumsmöbler.

5) På grund av det kalla vädret kan kostnaden för att värma ditt rum vara dyrt. Om du vill att den varma luften ska fly undan under dörren, använd en dörrutkastare. Du behöver helt enkelt placera den under dörrens botten.

6) Ljus doftande ljus i enlighet med rummets inredning. Ljus kommer att ge ditt rum en omedelbar varm känsla. Ljus kan placeras i enskilda hållare, eller du kan också placera ett kluster av dem i en skål eller en tallrik. Choklad, kanel, bär, är några av de vinteriga varma dofter som gör ditt rum mysigare och luktar också bra.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: