Hur man ger ett utrymme ett bohemiskt utseende

Hur man ger ett utrymme ett bohemiskt utseende
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

En bohemisk inredning är karakteriserad som avslappnad, lite okonventionell och infunderad med konstnärliga element. Det är en riktigt intressant stil men inte en som passar många. Det gör det lite svårare att hitta lämpliga element att inkludera i en sådan inredning. Men först, låt oss se över några av strategierna och alternativen.

En sittgrupp bör se och känna sig mycket avslappnad och bekväm. Så glöm inte de vanliga möblerna. Du kan fortfarande innehålla en soffa men du kan accessorize den med puffar, golv kuddar och massor av kasta kuddar och filtar.

Häng tyg från sovrummet taket för att skapa boho chic canopy för sängen. Nyckeln är att skapa en avslappnad look som inte är särskilt verorganiserad eller symmetrisk.

Dekorera med utsmyckade speglar. Kanske försöka hitta en vintage eller antik ram med invecklade smycken och visa den på en vägg eller mantel.

MoreINSPIRATION
  • Dekorera ett bohemiskt hem: Idéer och inspiration
  • Skapa ett bohemiskt sovrum: Idéer och inspiration
  • Tre måste läsa tips för att uppnå en bohemisk inredning i ditt hem

Blanda och matcha en mängd olika utskrifter och mönster. För sängen, försök inte att matcha sängkläderna till kuddarna. Faktum är att ju mer olika alla element är desto bättre.

Ta en hängande stol och försök inte gömma den i ett hörn. Med tiden gör det en kontaktpunkt i rummet. Betona komforten och mysigheten i rymden.

Ta med naturen inuti. En bohemisk inredning delade en stark koppling till naturen och något som var relaterat till det.

Visa din konstnärliga sida genom att spela med färger, mönster, texturer och utskrifter. Oroa dig inte om inredningen slutar se lite kaotisk ut. Det är en del av planen. {hittade på raffinaderi29}.

Färg är din vän, så tveka inte att använda den. Du kan också ta med lite bohemisk skönhet utomhus. Dekorera med lyktor och visa upp din samling.