Låt ditt rum se ut som en vampyrs rum

Låt ditt rum se ut som en vampyrs rum
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Tack vare den ökande populariteten hos "skymningen", vampyrrelaterade filmer och böcker, som människor blir helt besatt av vampyrer och framkallar vampyrkoncept och teman för sitt rum. Men att göra ditt rum ser ut som ett vampyrrum är definitivt en bra idé. Att genomföra temat i ditt rum kommer inte bara att vara intressant men också roligt att göra.

The Cullens 'hus från The Twilight Saga: New Moon

1) För det första måste du städa ditt rum och hålla bort alla saker, inklusive dekorationsartiklar som skulle få det att verka som ett typiskt inrett rum.

2) När folk tänker på vampyrer, är det intryck som automatiskt kommer upp i sinnet en bild i svart färg. Så bakgrundsfärgen på rummet måste vara svart. Väggar med svart färg och olika dekorativa element ska användas för att skapa vampyrens atmosfär. Men kom ihåg att du inte över gör det. Dessutom absorberar svartrum mycket värme så ditt rum kommer att vara varmt året runt, speciellt på somrarna.

MoreINSPIRATION
  • Hur man dekorerar ett vardagsrum med hjälp av svarta möbler
  • Mörk dekoration för vardagsrummet
  • Hur man dekorerar ditt vardagsrum med svartvitt

3) En annan lämplig färg som kan användas för vampyrtema rum är crimson röd färg. Crimson röd färg gör ditt rum sexigt och varmt. Du måste para de röda väggarna med massor av antika och svarta tillbehör.

4) Möbler i rummet ska vara minimala. En fyra himmelssäng, gotisk stil skåp, stor spegel med antik ram, armoire och glas exteriör kommer att vara mer än tillräckligt.

5) För inredningen av rummet, måste du igen gå för en rödfärgad röd färg, eftersom svarta möbler kommer att överdriva utseendet. Använd rik satinduk för att förbättra utseendet ytterligare. Försök att placera en mörk yta, helst i svart eller mörkbrun färg.

6) Du måste också vara mycket uppmärksam på belysningen. Stora och ljusa belysningsarmaturer är ett komplett "nej" för vampyrrumsrum. Använd antika armaturer och antikviteter med lågspänningslampor. Du får placera några ljus i antika ljusrätter eller koppar i rummet.

7) Det finns massor av tillbehör som kan hämtas från antikaffärer och sparar butiker och hjälper dig att ge det perfekta gotiska utseendet på ditt rum. Gamla speglar, bildramar, utsmyckade accouterments, ljuskronor kommer att lägga mysterium i rummet.