Låt ditt rum se ut som Ikea Rooms

Låt ditt rum se ut som Ikea Rooms
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Har du någonsin tittat på ett rum i en Ikea-katalog och tänkt "om bara mitt rum kunde se ut så"? Tja, varför kunde det inte? Det borde ju inte vara så svårt. Du behöver bara rätt produkter och lite talang när det gäller att para ihop färger och texturer. Naturligtvis skulle några tips också hjälpa till.

Välj rätt färgad.

Första saker först: Välj en färg för rummet och välj klokt. Färgen ska representera dig så det kan antingen vara din favorit nyans eller, om du är den äventyrliga typen, en som är unik och annorlunda. Du kan blanda färger för att få rätt ton.

Överjustera inte.

MoreINSPIRATION
  • IKEA 2010 Kids Room Design Ideas
  • 2011 IKEA Living Room Design Idéer
  • 2011 IKEA Matsal Design Idéer

Vanligtvis är Ikeas sovrum och mönster i allmänhet enkla och mångsidiga. Så överkomplicera inte saker genom att anpassa rummet för mycket. Designen ska inte vara användarspecifik, så använd inte för många personliga element. Gå till en universell design som passar alla typer av dekorer.

Modulära möbler.

Ikea rum har vanligtvis möbler som innehåller flera funktioner i en enkel och smart design. Till exempel kan en säng ha lagring under och en rumdelare kan dubbla som en bokhylla. Välj möbler som är modulära, upptar inte mycket golvyta och ser enkelt ut för att matcha alla stilar.

Håll rummet rent och rörigt fritt.

Om du vill göra ditt rum ser ut som de du ser i Ikea-kataloger måste du hitta ett sätt att hålla rotan bort och för att få utrymmet rent och levande. Det innebär att varje föremål i rummet borde ha en utsedd plats. Hela rymden behöver vara välorganiserad och du borde hålla sig borta från onödiga föremål.