39 Makeup Storage Ideas som kommer att ha både badrum och fåfänga Tidier

39 Makeup Storage Ideas som kommer att ha både badrum och fåfänga Tidier
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

I stället för att få din smink rulla runt lådorna, klutra bänkskivorna och gå vilse i blandningen lär du dig hur man organiserar det! Vi har sammanställt 39 fantastiska sätt att få detta att hända. Oavsett om det är på fåfänga eller i badrummet, kommer dessa sminklagringsidéer att ha båda områdena snyggare och mycket mer funktionella. Dyk in och titta runt!

1. Visa arrangör

Denna idé är super enkel och fungerar för alla hem. Ta en show arrangör och pop i all din smink för en lätt att hitta och lätt att hitta lösning.

2. Ljusburkar

Återställ några gamla ljuskrukor och gör en snygg och elegant sminkarrangör från början! Det kommer att se vackert och funktionellt ut på din fåfänga. {Found on lifeannstyle}.

3. Magnetic Board

Lägg till lite magnet i mixen och du kommer verkligen att kunna städa upp lådorna och bänkskivorna i badrummet. Det är elegant och perfekt för dem med mindre utrymmen. {Found on lizmarieblog}.

4. Växtkrukor

Charmiga växtkrukor fungerar bra för att lagra dina sminkborstar. De blir enklare att hitta och hålls runt från smutsiga ytor. {Found on thebeautifultruth}.

5. Cake Stand

Vintage kakan står göra ett annat bra tillägg till din fåfänga. Visa dina mest använda bitar eller använd den för att lagra dig en stor nagellacksamling.

6. Små hyllor

Lägg till några mindre hyllor runt handfatet för extra lagring och snabba möjligheter för din dagliga smink. Du kommer att älska tillgängligheten och friheten för denna idé. {Found on gracefulorder}.

7. Särskilda behållare

Lyckligtvis finns det massor av sminkspecifika organisatoriska behållare där ute som du kan välja från och använda för att passa dina personliga behov och utrymme. Vi älskar den här!

8. Hängande arrangör

Du kan alltid lära dig hur man gör en hängande arrangör för att hålla alla dina behov. Från sminkborstar till mascaraer passar de alla inuti.

9. Koppar koppar

Kolla in dessa moderna koppar koppar som kan hängas i ditt badrum och redo att hjälpa till att organisera din smink! Släpp in dina dagliga favoriter och gör morgonen mycket mindre kaotiska. {Found on abeautifulmess}.

10. Sushi Mat

Vem älskar sushi? Tja, du kan nu göra en sushi-inspirerad matta för dina sminkborstar. Detta gör underverk för när det kommer dags att lagra din smink för semester. {Found on shutzlife}.

11. Revolverande rack

Ta en typ av lat Susan och lägg dina favoritprodukter på toppen. Du löser din bänkskrot och tar tag i din vardagliga grund och blöder i en nypa.

12. Städbrickor

Det här är min personliga favorit och vad jag använder hemma! Köksredskapslådor passar inuti dina lådor och hjälper dig att organisera alla dina godsaker med lätthet och funktionalitet.

13. Fil arrangör

Fil arrangörer är det perfekta sättet att organisera dina sminkpaletter. Låt dem inte kastas på golvet eller i hörnen, justera dem ordentligt på toppen av din fåfänga.

14. Smycken Arrangör

En hängande smycken arrangör kan fungera som de som används för skor. Häng bara upp, organisera och visa för snabbhet och lätthet.

15. Cookieburkar

Vi svävar verkligen över denna enkla idé. Förvara dina nagellack eller till och med läppstift i en charmig kaka eller godisburk, det är både funktionellt och elegant!

16. Mini Loaf Pans

Din mini loaf pannor kan komma till nytta i badrummet också. Kasta dem i en låda och använd dem för att separera och organisera lätt.

17. Korgar

Korgar är alltid en bra go-to, speciellt för omfattande läppstift eller nagellacksamlingar. På så sätt är det allt på ett ställe men du kan också hitta det du söker.

18. Dekorativa brickor

Att blanda och matcha några vackra dekorativa brickor är ett bra sätt att visa upp din bästa smink och till och med dina parfymflaskor! Detta kommer att skapa en stilfull stil på byrå eller fåfänga också.

19. Plastpåsar

MoreINSPIRATION
  • 29 Coola sminklagringsidéer för små utrymmen
  • Vanity Organizer Idéer och Styling Techniques för ditt personliga utrymme
  • DIY Makeup Holder Idéer för att hjälpa dig att hålla dig organiserad

Vissa genomskinliga plast sminkpåsar är ett annat bra sätt att lagra och organisera. Du kommer att kunna se vad du har och dra ut vad du letar efter.

20. Matchande behållare

Ibland är enkelhet bäst, varför vi älskar denna enkla idé. Ta några svarta behållare, organisera din smink och du har en elegant inställning på nolltid.

21. Teacup

Tefat kan också komma till nytta! Om du har en omfattande eyeliner samling, packa dem tätt med sina färger uppåt. Du använder alla dina färger om de är enklare att hitta.

22. Clay Holder

Här är en annan rolig DIY idé som du kan göra rätt hemma. Visa dina favorit läppstift med denna roliga och eleganta lera läppstiftshållare från Sew Kate Sew! {Found on seekatesew}.

23. Tygborsthållare

Och den här är perfekt att hålla och bära dina borstar runt. Med lite tyg kan du också skapa denna personliga bit för att lagra dina bästa konturverktyg. {Found on centsationalgirl}.

24. Pretty Containers

Naturligtvis kan du följa en annan DIY och göra några fina behållare. Dölj bort din smink och ta den när du behöver den! {Hitta på smartschoolhouse}.

25. Träförvaring

Om du vill shoppa lite, kan du hitta några extra speciella behållare som dessa adorab

26. Tiered Storage

Du kan till och med komma över en lagrad lagringsdel som skulle fungera bra för att rensa rotan på bänkskivorna. Kasta i dina kompakter och mer.

27. Komprimerar endast

Om du har turen att snubbla på en organisera bara för dina kompakter, ta den! Dessa är en av de knepigare bitarna att lagra och dessa enheter hjälper verkligen! {Found on monroemisfitmakeup}.

28. Små keramik

Vintagebitar kan verkligen komma till nytta här. Från små bitar av keramik till vaser, blir de ett vackert tillskott till bänkskivorna och bra för att separera.

29. Plastflaskor

Bli snygg med några plastflaskor och gör dem till perfekt lagringsenheter för din smink. Lägg även till lite färg genom att gå med dem med skraj toner. {Found on alittlecraftinyourday}.

30. Trä organiserare

Här är en annan läppstift arrangör som vi swoopar för. Visa och lagra i en solid bit. Den här är butiken köpte men om du är snygg kan du prova DIYing!

31. julkartonger

Lär dig att återanvända alla de gamla julkassorna och använd dem som sminklagring! Du kommer bli förvånad över hur användbara de kan vara. {Found on beautifulkayekie}.

32. Mini bokhylla

En mini-bokhylla arrangör kan vara precis vad du behöver också. Ställ upp din måste-ha, separera och häng upp dem bredvid fåfänga för ett enkelt räckvidd.

33. Islåda

Dessa akryl makeup förvaringslådor är ett annat super enkelt och smart sätt att hålla alla dina väsentliga organiserat. Från läppstift till pincett kommer det alla att passa inuti.

34. Ice Cube Brickor

Vem visste iskubbrickorna kunde vara så mångsidiga utanför frysen? De kan enkelt visa dina ögonskuggor så att du kan hitta och använda alla färger du äger.

35. Penna lådor

Classic penna lådor kan fungera underverk för din smink rengöring. Kasta borstar, mascaras, eyeliners och mer i dessa mindre lådor som passar precis inuti dina lådor.

36. Träblock

Du kan också lära dig hur du gör din egen makeupborsthållare med hjälp av ett träblock. Din favoritborstar passar snyggt inuti och du kommer aldrig att förlora dem i en låda igen. {Found on earnesthomeco}.

37. Skateboard

Denna skateboard makeuphylla är ganska snazzy DIY. Och det kommer att vara rymligt nog för att hålla alla dina dagliga nödvändiga på en chic plats.

38. Bundt Pan

Den bundtkaka du hittade på loppmarknaden kunde användas för långt mer än vintage kök dekor. Använd den för att declutter de bänkskivorna! {Found on funkyjunkinteriors}.

39. Handduksstänger + Skopor

Ta några extra handduksstänger och skapa en provisorisk sminkstation. Den lilla hinken fungerar som perfekt hållare för dina läppstift, eyeliners och mer!