Moderna Makeup-bord med enkla men utsökta design

Moderna Makeup-bord med enkla men utsökta design
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

En smink ibland, ibland kallad ett toalettbord, är en möbel som har en feminin och delikat allure och finns vanligtvis i sovrum. Det sitter tyst i ett hörn eller vid sängen och det följs alltid av en spegel. Det har vanligtvis lådor och en yta där du kan lagra och visa saker. Det är i grunden ett slags skrivbord med speglar och dess design så mycket praktiskt som det är vackert.

Du kan få Opalina sminkbord i tre olika versioner: med en extra klar, azurblå opalin eller frostat glasstruktur. Den är smal och enkel och levereras med en förvaringslåda och en cirkulär spegel. Det kan hålla en last på upp till 40 kg och du kan para det med en matchande pall eller en chic accentstol.

Maskara-sminkbordet från Porada är liten och det gör det möjligt att passa även i ett litet sovrum. Du kan placera den i ett hörn eller i sängen där det kan dubbla som nattduksbord. Den har en marmor topp och en spegel och en liten förvaringslåda. Det finns två färgalternativ för topp och fyra för ramen.

Mönster som den här visar bara hur liknande ett sminkbord är till ett skrivbord. Detta är afroditbordet. Rammen är gjord av solid canaletta valnöt och innehåller en sidohet med tre lådor. Överdelen finns i trä, cuoietto, marmor eller glas och spegeln är valfri vilket gör det möjligt för denna bit att tjäna dubbelt.

Toner Architects skapade ett elegant toalettbord kallat Kara. Den har en sinuous form och slingrar försiktigt runt användaren, med förvaringsfack på vardera sidan. En mall av speglar av olika former och storlekar visas på marmorplattan. Designen är inspirerad av traditionella toalettbord.

I 2016 gjorde Ren-dressingbordet sin debut. Den har en slank och elegant design med en struktur av canaletto valnöt tillsammans med en serie tillbehör som inkluderar en cirkulär spegel och en uppsättning förvaringsfack som är fästa vid ramen. Mässingsdetaljerna lägger till en sofistikerad touch till designen utan att överväldiga den.

Del sminkbord och del skrivbord, detta stycke kan fungera som båda tack vare sin mångsidiga design. Den kallas Venere och designades av Carlo Colombo 2013. Den har en trästruktur täckt med målat glas. En roterande dubbelsidig spegel är fastsatt på toppen och tre lackade lådor ger tillräckligt med förvaring för allting.

Idealisk för små utrymmen, har den flyttade konsolen en ovanlig, asymmetrisk design. Den har bara två ben framtill, medan ryggen är konstruerad för att monteras i spola med väggen och ändå har den fortfarande ett tredje ben. Det betyder att konsolen måste fixas så välj platsen noggrant.

MoreINSPIRATION
  • Enkel och praktisk konsol skrivbord
  • Moderna Makeup Table Designs Worthful Attention
  • Enkelt 2 skivbordssida från Bungalow 5

Det här smarta sminkbordet heter Juliette. Dess design är enkel och feminin och erbjuder en generös topp som lyfter upp för att avslöja ett doldt förvaringsområde och en spegel. Det finns också en låda för extra lagring. Överdelen och lådan är gjorda av valnöt MDF.

Chapeau är en annan mångsidig möbel som antingen kan användas som skrivbord eller som sminkbord. Hur som helst, det är elegant och praktiskt tack vare sina två förvaringslådor och det centrala förvaringsfacket i mitten. Den mellersta övre delen viks upp för att också avslöja en spegel fäst på undersidan.

De flesta sminkbord har gömda fack som är bra eftersom de erbjuder extra förvaring och de upprätthåller ett enkelt och så elegant utseende. Min skönhet är ett bra exempel. Detta är en konsol med en centralt uppfällbar flik och en spegel inuti. Det öppnar ett förvaringsutrymme som är utformat för att hålla små saker som smycken eller sminkprodukter.

Vi älskar enkelheten i denna design. Detta är Lei, ett multifunktionellt möbel som kan användas som ett skrivbord eller som ett toalettbord och i båda fallen är det väldigt praktiskt och lika elegant. Den har tre förvaringslådor, varav en är avtagbar. Det finns också en uppfällbar toppdel som har en spegel monterad på undersidan.

Här är ännu ett sminkbord som faktiskt är multifunktionellt. Du kan använda Vel som konsolbord för korridoren eller som ett toalettbord för sovrummet, men det kan också fungera som en elegant och rymd effektiv skrivbord för kontoret.

Det vi älskar mest om Venus-toalettbordet är vätskeformen och den delikata siluetten. De svagt avrundade kanterna och sidopanelen ger en sofistikerad och feminin utseende som passar det bra med tanke på dess huvudsakliga funktion.

De flesta moderna möbler bitar fokus på enkelhet så det är trevligt att se en design som också har en bohemisk och romantisk sida. Vi pratar om Tolda som är ett mycket elegant sminkbord med en justerbar spegel och en lekfull allure.

Grace är ett sminkbord designat av Carlo Colombo 2014. Det är inte meningen att det är multifunktionellt och istället fokuserar det på att vara graciöst och snyggt. Dess form är asymmetrisk och spegeln spelar en nyckelroll i utformningen av denna bit. En enda låda på höger sida garanterar tillräckligt med förvaring.

Detta är Iko, ett konsolbord ritat av Rodolfo Dordoni. Det är mångsidigt och enkelt att användas som ett skrivbord och i sin roll som sminkbord ser utsökt ut när den är kopplad till den här skulpturala väggspegeln.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: