Bohemian Makeup Vanity Designs Med Accent Lights

Bohemian Makeup Vanity Designs Med Accent Lights
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Även om makeupfängligheter kan verka som en caprice, inte en måste, bevisar de ofta sin praktiska och blir omöjliga att dela med sig när deras värdefulla stadga upptäcks. Sminkar med sminkar är speciellt bra tillägg till ett hem och erbjuder ett komplett paket.

Denna fåfänga har allt: massor av förvaring i många lådor, en spegel med inbyggd belysning och en elegant design. Det är precis vad ett sovrum behöver se och känna sig fullständigt.

Och om du var orolig för spegelns storlek ändrar den här storleken proportionerna. Den faktiska fåfänga är liten och erbjuder inte mycket lagring, men dess design är snygg och minimalistisk vit spegeln är stor och väl upplyst.

Belysningen för sminken kan också komma i andra former. Till exempel har den försänkta lamporna ovan och en liten lampa för extra arbetsbelysning. {Found on matrka}.

Om storleken är ett problem och du hellre inte skulle slösa bort mycket golvyta med smink i sminken, kolla in denna härliga idé. Vanity själv är en repurposed resväska. En spegel fästes på insidan av resväskan medan inredningen används som sminklagring.

Idealt sett bör fåfänga placeras nära en naturkälla, som framför ett fönster. Men även då finns det behov av konstgjord belysning och sconces kan fästas på fönstret. {Found on yaarch}.

En annan möjlighet är att få sminken fåfänga matcha resten av badrumsmöblerna. Det kan vara enkelt som det här: en stor spegel med en hylla för sminklagring och hängande ljus för arbetsbelysning och den välkända björkträd tapeten.

Om du hade tanken att ta med en smink i badrummet från början, så kan en design som liknar den här skapas. Vanity har sin egen lilla nook med moderna sconces och öppna hyllor för förvaring. {Found on hansgrohe}.

MoreINSPIRATION
  • Dubbelhink Vanity Designs som gör delningen rolig och lätt
  • Moderna Makeup-bord med enkla men utsökta design
  • Lack Vanity Mirror

Det skulle vara bra om sminkenheten skulle ha sitt eget utrymme, borta från diskbänken, badkaret och andra funktioner. Men det här är svårt att uppnå i de flesta fall på grund av badrummets minskade dimensioner. {Found on ppds}.

Kanske kan det ockupera ett av hörnen i rummet. Det betyder att anpassade möbler behövs. Den stora delen är att du kan utforma det men du vill att det uppfyller dina behov perfekt. Den här har en traditionell design. {Found on murrayhomesinc}.

I det här fallet har badrummet en modern design med fåfänga som är smart integrerad i väggen. Det finns ett tomt utrymme under för att förvara avföringen och en spegelvägg med inbyggd belysning. {Found on identityconstruction}.

Utformningen av detta badrum är något liknande. Men fåfängan är inte placerad framför de stora speglarna och har istället en liten frittstående. Belysningen verkar också vara inriktad mot väggmonterade speglar. {Found on cheryld}.

Vi finner den här sminken sminken att vara väldigt charmig. Den är perfekt placerad framför fönstret så att det blir gott om ljus och det har också de eleganta sconcesna på väggen för att hjälpa. {Found on periodarchitectureltd}.

Det här är en väldigt smart och intressant idé: disken på sminkenheten kan lyftas för att avslöja en spegel och accentbelysning på andra sidan. Inne i fåfänga finns också ett uttag, en praktisk funktion.

Om badrummet är tillräckligt rymligt, kan fåfänga ha sitt eget privata utrymme, inte nödvändigtvis skilt från resten av rummet men bort från allt annat. Detta skulle göra det möjligt att utrusta med alla extrafunktioner som arbetsbelysning, speglar och gott om förvaring. {Found on modernorganicinteriors}.

Eller istället för att göra fåfänga i en kontinuerlig vägg enhet, kan det vara en fristående funktion med egen spegel, sconces, lagring och allt annat. {Found on scottsimpsonbuilders}.

Och om det inte finns något utrymme för sminken i sovrummet eller i badrummet, kanske det kan rymma utrymmet i korridoren. Det är okonventionellt men inte helt opraktiskt. Det är faktiskt en riktigt smart idé. {Found on senhauserarchitects}.