Gråt spännande - Hur man använder denna nyans effektivt i hemmet

Gråt spännande - Hur man använder denna nyans effektivt i hemmet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vem sa grå skulle vara tråkig? Det är en nyans som har ökat i popularitet de senaste åren, eftersom det kan se extremt sofistikerad och elegant i hemmet. Trots det är det sant att grå också är en färg som kan ses som drab och det är också associerad med negativa känslor.

Det betyder inte att du inte ska använda den i inredningen. Det visar helt enkelt att du måste vara försiktig med den här nyansen - du vill spela mot sina styrkor, inte dess svagheter. Så, låt oss gräva lite djupare ...

Först och främst, låt oss fastställa var grå ska användas. Det finns en förekomst där grå aldrig ska användas och det är i rum som kräver kreativitet, till exempel ett hemmakontor. Ändå har du ganska mycket licens för att använda grå som du vill. Det kan vara mycket effektivt när man skapar ett lugnande inflytande.

Genom att laga grått med ljusa och snygga nyanser skapar du den perfekta juxtapositionen - du har den avkopplande effekten av grå med den upplyftande effekten av den andra färgen. Detta fungerar briljant i vardagsrum och sovrum.

Att använda färg är faktiskt något som motiverar vidareutveckling. För mycket av en färg i ett rum kan göra det blött. När man överväger den tidigare punkten om att riskera att grå blir drabbar, ser du hur viktigt det är att bryta upp färgen i rummet. Det finns faktiskt fall där alla gråa verk (som du kan se av bilderna), men om du vill se till att du får det rätt - sätt lite färg in i ekvationen.

MoreINSPIRATION
  • Grå är den nya svarta
  • Mycket modern och elegant inredning i mörkgrå-brun färg
  • Grå i heminredning: Passande trend eller här för att stanna?

Det stora med grå är det faktum att praktiskt taget alla färger går med det - från lila, till rött till blått; dina alternativ är oändliga. Brown anses allmänt vara en extremt svår färg att laga med grå, men som du kan se nedan kan även den här nyansen fungera ...

Sist men inte minst, var inte rädd för att leka med olika texturer. Grå kan vara en mycket hård färg om du håller allt på det raka och smala. Istället letar du efter mjuka och fluffiga texturer - de som spelar mot den avkopplande och lugnande kvaliteten i samband med grå.

Att använda olika texturer är hur du verkligen kommer att få den gråa till liv. En shaggy matta erbjuder det enklaste sättet att perfekta detta interiörtips. Å andra sidan kan du alltid leta efter olika kuddar också. Du behöver inte heller gå till det mjuka alternativet. Silke och satin kan fungera briljant när man emulerar en lyxig atmosfär.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 och 9.