Clever Basement Bar Idéer: Att göra din Källa Bar Shine

Clever Basement Bar Idéer: Att göra din Källa Bar Shine
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Källare är berömda för att vara mörka små grottor i ett utrymme. Även om det inte är fallet med varje källare, kan det vara en utmaning för många av oss källareägare att övervinna. En fantastisk strategi för att skapa ett mer inbjudande källareområde är att installera en källarstång. Men även det kräver en viss kreativitet och strategi för att få utrymmet att känna sig ljust och vänligt.

Här är en massa ljusa och kloka idéer för att göra din källarbarnsken och bli en av de bästa hangoutsna i ditt hem.

Anpassad väggflasköppnare.

Det här är en faktiskt såld produkt, men det skulle vara enkelt att göra på din källarbalk om du gillar utseendet. Sanda enkelt och fläck en 1 × 6 tallbräda, lägg till ett anpassat meddelande och / eller karta och montera en flasköppnare på brädet. Det är enkelt men användbart ... och smart även. {Hittas på scoutmob}.

Varmt trä + vita.

Vita tunnelbana-plattan ger en distinkt stil till en källarstång, och de färgglada flaskorna är verkligen alla "pops" av färg som behövs här. Vi älskar barstolens industriella känsla med den varma träbaren själv. {Found on boardandvellum}.

Skräddarsydda utdragslådor.

I den här strategiska bardesignen skapades anpassade pullout så att lådorna skulle hålla flaskorna upprätt. Justerbara delare håller flaskorna från att tippa. Smart användning av utrymme! {Found on homebunch}.

Unikt sittplatser.

Någon form av funky, knäppa eller unika egenskaper som du smakligt kan införliva i ditt källarutrymme kommer att gå långt för att skapa en ljus och glad humör. Det här stället för bordsstil, till exempel, tillför en vänlig och unik känsla till även den här mörka källarstången. {Found on crisparchitects}.

Plank Countertop för liten hörn bar.

Om din källare saknar plats för en fullstorad bar, kan du fortfarande njuta av fördelarna med ett barutrymme i din källare med lite kreativ planering. Denna mörkfärgade plank bänkskiva över enkla skåp lägger till en lyxig bar känsla till detta hörnutrymme. {Found on thekitchn}.

Underhyllabelysning.

Det finns många sätt att införliva undermonterad belysning i ett källarutrymme - från det mycket komplexa till det mycket enkla. Du kan hårddiska belysningen i, eller du kan installera enkel klibbig belysning eller många alternativ däremellan. Men du gör det, resultatet är ett ljusare barområde. {Found on francescaowings}.

Kitchen-esque Basement Bar.

En lång skåp och öppna hyllor påminner om ett kök mer än ett källarrum, men det här ser mysigt och inbjudande ut. Tavlorfärg på bakväggen lägger till en personlig touch. {Found on magnoliahomes}.

Arkad Parad med Källare Bar.

Upplyst arkadspel är säkert iögonfallande, så det skulle vara en rolig och smart twist i din källarstång för att hålla arkaden ganska nära. Allt roligt i ett kraftfullt visuellt!

Man-Cave gjort rätt.

MoreINSPIRATION
  • Topp 10 tips för att göra en källare känner sig ljus
  • Spice Up Your Basement Bar: 17 idéer för en vacker bar utrymme
  • Uppdrag möjligt: ​​En upplyst källare

De flesta källare är, ja, källare - det vill säga de finns under jord och tenderar att vara lite korta på naturligt ljus. Ett smart sätt att spela upp din källarbordsdesign är att dra nytta av den här grottliknande känslan - Rustik beröring, exponerad (målad) tegelsten, och mycket rå trä gör en ultralätt källare. {Found on dustjacket}.

Unika belysningsfunktioner.

Ön av denna källarstång är kärnpunkten i hela källaren. En öl i rostfritt stål är bakgrundsbelyst bakom ett plåt av vit plexiglas. Vit kakel runt resten av ryggen och sidan skapar en sockerbitutseende. Roligt och funky ... och mycket smart. {Finns på lancasterkitchens}.

Vin Cork Dart Board Surround.

En bar skulle inte vara komplett utan en dartbräda, eller hur? Den här spelar upp "bar" -temat genom att inkorporera en dartbräda surround utformad av vinkorkar. Det här ser inte bara bra ut, men det sparar också väggen från dents och dings.

Ljusstensytor.

Sten har förmågan att se rustik och varm men ändå strukturerad och elegant. Denna ljustonade sten på barens vägg och ö sammanfogar källarbaren med resten av det ljusare källarutrymmet, vilket gör att det känns mer som en lyxresa än en källare.

Anpassad Lighted Sign.

Medan du eventuellt kan hitta ett tappningsljusskylt som talar till dig, kan du också följa en handledning och skapa din egen. Fördelarna med att göra något sådant för din källarstång är många, inklusive att skapa den exakta storleken, formen och meddelandet du vill ha. {Found on tealandlime}.

Lång och Lean.

Du kan verkligen pressa en bar in i ett tätt källarutrymme - som det här långa, grunda källarfältet. Vackra finish (träplankade skåpytor, vackra hexagon backsplash-plattor) gör denna bar en kontaktpunkt som förbättrar hela källaren ... vilket inte är lätt när ett biljardbord är i mixen {{found on charlieandcodesign}.

Källare Café + Bar.

Omforma atmosfären i en källarstång till ett gladt café ... som råkar ligga i en källare. Massor av bra belysning genom väggskenor, några ljusa och ljusa färger och väl genomtänkt skåp och apparater gör detta utrymme friskt och inbjudande, källare eller nej.

Vattenfall bar.

En kreativ idé är att vrida baren själv till en arkitektonisk funktion - som den här underbara vattenfallsstaven gör här. Upplysta färger håller också färska också. {Found on eisnerdesign}.

Fällbar pentry.

Denna idé skulle säkert kunna överföras till en källaruppställning, med underbara resultat. Vill du ha funktionalitet och tillgänglighet för en källarstång, men inte utseendet på en bar i källaren? Denna kompakta kök / bar idé är för dig. Snygg armoire om dagen, källare bar om natten.

Vad tror du? Vilka är dina favorit sätt att lysa upp ett källarutrymme?