Göra ditt hem luktar fantastiskt: Idéer och inspiration

Göra ditt hem luktar fantastiskt: Idéer och inspiration
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vi vill alla att våra hem luktar härligt och uppfriskande. Det är den bästa känslan i världen att gå in i ytterdörren till en burst citroner eller varm och mysig vanilj. Men hur kan du få det att hända? Hur kan du göra den lukten sist länge? Hur kan du göra huset luktar fantastiskt för ditt middagsfest? Tja, vi har några bra idéer och inspiration för att göra ditt hem lukt fantastiskt. Låt oss inspirera dig!

1. Sommar Spis-Top Potpourri.

Prova detta recept på för storlek. Ta en kruka och börja koka lite vatten. Detta är ett utmärkt sätt att få ditt hem luktade fantastiskt och välkomnande för alla middagsgäster eller vänner som kommer över för ett besök. Använd konserverad ananas och kokosnöt extrakt för en smaskig och uppfriskande doft!

2. En citron-doftad vakuum.

En snabb brista av frisk friskhet och för att hålla huset luktande rent, tömma varje vecka vakuumet och sätt lite citronsaft inne! Citroner kan användas för så många olika rengörings- och fräschningsprojekt, vilket är en av de enklaste och enklaste! Varje gång du sopa upp mattan, kommer hela ditt hus att lukta fantastiskt!

3. Hemlagad linspray.

MoreINSPIRATION
  • 10 enkla sätt att göra ditt hem luktar friskt varje dag
  • Arom av fallet: Gör ditt hem luktar som säsongen
  • 10 tips för att göra ditt hem luktar som våren

Behöver du ge din soffa, mattor, gardiner och alla andra sängkläder i hela huset ett extra plocka upp mig? Har det varit ett tag sedan du tvättat dem eller har du några husdjur som mattar lukten av färska rengöringsmedel? Gör din egen spray för att få dem alla att smaka fantastiskt! Allt du behöver är vodka, ättika och din favorit doft av eterisk olja!

4. Crock Pot Deodorizer.

Försöker man bli av med onödiga dofter i hela huset? Ta din crock potten och fyll den med vatten och bakpulver. Ställ det på lågt och vänta på att blandningen suger upp alla otäcka luktar. Gå sedan runt och spray dina favorit dofter runt huset. Ditt hem kommer att vara lika bra som nytt!

5. Secret kanister.

Ta några små burkar eller mason burkar, fyll dem med natron och eteriska oljor, sätt dem runt huset i varje nook och cranny. Innan du vet det, kommer ditt hem att luktas fantastiskt. Så mycket att alla gäster kommer att tro att huset är naturligt "doftande" genom väggarna. Var noga med att gömma behållarna, en burk full med natron är inte den mest snygga accenten.