Gör ditt eget kontor från ett förvaringsskåp

Gör ditt eget kontor från ett förvaringsskåp
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Numera arbetar många av oss mycket hemma förutom den aktivitet vi utvecklar utanför vårt hus, i en institution, en fabrik, en skola, ett sjukhus och så vidare. Arbetet med dator blev oumbärligt och vi behöver en perfekt plats där vi också kan arbeta tyst hemma. Mängden dokument som behövs för vårt arbete växer alltmer och vikten av att få en egen plats blir mer och mer prioriterad.

Tyvärr har många av oss inte råd med ett riktigt stort kontor hemma även om vi behöver det. Det finns fortfarande några lösningar som kan hjälpa oss att få den arbetsplats vi behöver och där vi kan känna oss bekväma och en av dem är den här fantastiska idén att göra ett kontor från en förvaringsskåp. Du kommer att bli förvånad över den integritet och fridfulla atmosfär du kan få och var varje sak kommer att vara mycket nära dig och ingenting kan störa dig eller göra dig obehaglig. Här kommer du att ha en egen plats där du kan arbeta så länge du kan och i slutet blir du den enda som kan stänga av lamporna och stänga dörrarna.

MoreINSPIRATION
  • Hur man optimerar lagring i ett hemkontor
  • Vänd ett skåp eller skåp till en arbetsstation
  • Closet Home Office Ideas

Även om du kanske tror att du inte har tillräckligt med utrymme, kommer du att bli förvånad över de många saker du kan lägga in här: en Asker-porslinskontainer hängande från ett Bygel-rack, en återställd kontorsstol, ett Micke-rörelsessystem, en magnetplatta och många böcker. Din dator kan inte vara frånvarande liksom många andra tillbehör som hjälper dig att fungera korrekt. {Found on honeysucklelife}