Mallorca Villa skryter åsikter du måste se för att tro

Mallorca Villa skryter åsikter du måste se för att tro
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

 På egen hand låter tanken på en villa i Medelhavet överdådig. Men när du överväger Port Andratx, som är ett främsta turistmål i Mallorca, Spanien, blir det ännu bättre. Mallorca Villa, fångad i dessa bilder av Marco Richter, är ett uttryck för det enkla, lyxiga livet. Medan det eleganta, moderna interiøret är anmärkningsvärt på sin egen, är den verkliga stjärnan i detta utrymme den fantastiska utsikten som kan avnjutas från varje tum av fastigheten.

Upptagen nästan 4000 kvadratmeter, erbjuder bostadsområde Mallorca Villa gott om utrymme för att bli bekväm. På den öppna konceptets lägre nivå finns det ett avslappnat vardagsrum som enkelt rymmer en överdimensionerad soffa. Om vädret är trevligt kan du öppna skjutdörren för att släppa havsbrisen från den angränsande terrassen. Eller, på en kall vinterns kväll, krulla upp på soffan för att värmas upp vid eldstaden. Var noga med att notera de moderna inbyggda hyllenheterna. Från vardagsrummet rinner utrymmet naturligtvis i ett snyggt kök, som erbjuder alla rostfria vitvaror, ett underkåpsvinkylskåp och en stor ö för extra förberedelsesutrymme. Servera dina gourmetmåltider i det långsträckta matsalområdet som med viljan placeras längs en rad fönster med utsikt över havet. Utrymmet rymmer ett bord för sex och ger utan tvekan den perfekta platsen att titta på solnedgången.

På övre våningen finns sovrum och badrum. Medan det öppna sovrummet sviten kan tyckas konstigt för vissa, har det alla bekvämligheter du kan önska. Det är tillräckligt stort för att hålla en kung säng med lätthet, erbjuder flera lagringsmöjligheter för kläder, och har en privat terrass som är perfekt för att sippa på morgonkaffe. Befälhavaren bad är minimalistisk, vilket gör ett medvetet val att avstå dörrar eller skärmar, men det har ett stort badkar och gott om diskutrymme. Alla de extra sovrummen har också egna terrasser, komplett med havsutsikt. Många har även plats för ett funktionellt kontorsutrymme.

Så elegant som interiören låter, ska utsidan inte glömmas bort. Utöver de många terrasserna har utrymmet en privat uppfart och bakgårdspool. Därifrån är du bara några steg från den inbyggda utomhusbaren. Med alla dessa bekvämligheter är det lätt att se varför Mallorca Villa är på marknaden för 3,6 miljoner. Skulle du vara uppe för att ringa hem hemma?