Ljus och modern mallorcan reträtt gör att landskapet fullbordar det

Ljus och modern mallorcan reträtt gör att landskapet fullbordar det
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Livet i det vackra Mallorca, Spanien är ganska nära perfektion, speciellt om du får njuta av det i en fantastisk villa som den här. Detta strandpromenadparadis hem har obegränsad utsikt över det fascinerande landskapet och en design att dö för.

Huset byggdes med en utvägsdesign och struktur. Inspirerad av en avslappnad livsstil, har den en mycket blåsig och avslappnad look. Så om du spenderar tid inomhus eller kopplar av vid poolen är stämningen helt enkelt fantastisk.

Byggd på en sluttning, omfattar villan landskapet med sin glasade fasad. Den moderna poolen har vackra djupa blå kakel som är utformade för att återspegla omgivningen och däcken utnyttjar utomhus utomhus med sina glasrullar.

Utomhusunderhållningsområdena har särskilt avslappnade mönster. För att betona platsens skönhet och den blöta atmosfären blev vit och blå de två huvudfärgerna som användes för inredningen.

Det är som turkos havet är en del av husets design. Det öppna konceptets inre utrymmen är en perfekt blandning av funktion och stil. De stora glasfönster och väggar välkomnar det färgstarka landskapet inuti och gör det möjligt att slutföra den minimalistiska inredningen.

Varje område i huset har sina egna unika egenskaper. I köket finns till exempel en fantastisk häll som ser mer ut som en modern skulptur än en apparat. Den kompletterar perfekt den svarta och vita paletten. Köksön fördubblas som en bar som vetter mot det stora fönstret. Detta område öppnar också på däck och övergången är extremt naturlig.

MoreINSPIRATION
  • Clearhouse gör att du kan ta allt skönhetens natur har att erbjuda med sin snygga design
  • Exceptionell reträtt i Cap Ferrat med fantastisk utsikt över Medelhavet
  • Ett cirkulärt hus gör att dess invånare engagerar skogens omgivningar

Matsalen är en av mina favoritområden. De blåa stolarna är en extraordinär burst av färg och har den perfekta designen för att komplettera det minimalistiska vita bordet. Utrymmet är mycket subtilt avgränsat av en rektangulär yta med en ljus och avslappnad design.

På den andra sidan av rummet finns vardagsrummet, ett elegant och inbjudande utrymme med ett glas soffbord i mitten och den perfekta muren för att komplettera hela designen.

En glasskärmad flytande trappa leder övervåningen. Här är en hall med vackra väggmålningar med färger inspirerade av havet och den klara himmelen länken mellan sovrummen.

De glidande glasdörrarna och panoramautsikt över havet och himlen gör detta element sovrum till den perfekta platsen att vara vid när solen sätter. Den tuftade läderhuvudet ger rummet en väldigt trevlig känsla för komfort och trivsel trots att färgpalett är lätt och enkel.

Ett andra sovrum har samma typ av ren och modern design och har också skjutdörrar som ansluter den till intilliggande rum.

Lyx definierar också de badrum som är utsökta enkla och eleganta. En har golv till tak glasväggar mot havet och den andra känns extra rymlig tack vare de speglade ytorna.

Och låt oss inte förbise källaren som, i fallet med denna semesterstil villa, är hemma för en bastu och turkiskt bad. {Bilder och info från webbplatsen}.