Spelar med eld - Malm Eldstaden är varmare än någonsin

Spelar med eld - Malm Eldstaden är varmare än någonsin
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Malm eldstäder är ikoniska och ingen kan skylla dig för att älska designen. Kommer från en av de ursprungliga tillverkarna av fristående eldstäder och den enda som fortfarande finns idag, erbjuder dessa klassiska mönster en mängd fördelar. Ta reda på vad dessa är och hur du kan få ut det mesta av din Malm spis här och nu.

Med sitt snygga och eleganta utseende passar Malm-eldstaden perfekt i hörnet. Förvandla den till en kontaktpunkt för ditt moderna hem. {Found on nimmo}.

Bygg ett mysigt platsområde runt eldstaden. Två små soffor eller soffor kan inramas, en på varje sida. Och du kan beundra den eleganta designen från eldstaden från någon annanstans i rummet. {Found on baandesign}.

Detta lilla familjerum har sin Malm-spis placerad i en krog inuti väggen. Det är ett intressant koncept som uppmärksammar den speciella platsen.

Även i ett öppet utrymme kan malmskaminen lysa. Det behöver inte vara en kontaktpunkt som kan märkas. Nyckeln är att hitta den perfekta platsen. Om du bestämmer dig för att placera den i ett hörn, se till att det har andra intressanta platser runt det, till exempel synpunkterna i det här fallet. {Found on abdesignstudioinc}.

Malm Lancer är perfekt för eleganta, moderna hem som behöver inredningen vara livlig men inte särskilt komplex. Det enkla och klassiska utseende kombinerat med den djärva finishfärgen är precis rätt för det här lilla bostadsutrymmet.

MoreINSPIRATION
  • Eleganta frittstående eldstäder konstruerade av Malm
  • Tulip Fireplace Designs från Biofireplace
  • Snygga mönster som gör eldstaden ser varmare ut än någonsin

En fristående öppen spis som den här är idealisk för mysiga trähytter eller vintersemester. Värmen är diffunderad mer effektivt runt eldstaden och designen är så mångsidig att den kan vara utmärkt i alla typer av interiörer.

Utomhus konfigurationer.

Mångsidan av Malm-eldstäderna innefattar också att de används både inomhus och utomhus. Ta dem ut och du kan sätta dem i ett hörn, precis som du vill inuti eller experimentera med andra olika konfigurationer. {Found on ogawafisher}.

Inomhus och utomhus blandas härligt under denna inställning. Det är en perfekt balans och hörnkaminen gör hela utrymmet mycket mer inbjudande och roligt.

Utforma ett litet sittområde i din bakgård mot den fristående eldstaden. En sådan enkel men elegant konfiguration. Även om det är minimalistiskt, känns området väldigt bekvämt och inbjudande tack vare området mattan och de livfulla färgerna på eldstaden och sidobordet. {Found on houzz}.

Ta din Malm spis på uteplatsen där du kan placera den mot väggen och ha två bänkar placerade på vardera sidan. Det finns en specialdesignad klyfta mellan dessa två bänkar, skapade för den här öppna eldstaden. {Found on smittenstudioonline}.

Om du bestämmer dig för att det ska finnas en av dessa snygga eldstäder i din trädgård, bakgård eller något annat utomhusutrymme, överväg att välja en färg som är djärv så att den sticker ut. En vit eller svart öppen spis kommer att överföras av alla de färska färgerna kring den. {Found on democraticvintage}.

Självklart, om du inte vill att eldstaden ska sticka ut utan att blanda in, kan du välja en färg som matchar omgivningen. Den här bruna, till exempel, placerades framför ett trästaket med ungefär samma färg. {Found on designponge}.