Malmö - En vintage karaktärs lägenhet

Malmö - En vintage karaktärs lägenhet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Varje lägenhet har åtminstone en nyans som avslöjar märkets märkning och personligheten hos ägaren. Malmö-lägenheten ger ett tappmärke så snart du kommer in i dörren. Vithets vithet ger en elegant luft till hela rymden.

Tack vare sin vithet är köket attraktivt och väldigt friskt; matsalen är mer än elegant, den är lyxig, men det gör att du känner dig lugn. Hela lägenheten är stor, möblerna och dekorationerna ger karaktären på platsen och den mysiga känslan som är så svår att möta.

MoreINSPIRATION
  • Lägenhet i Barcelona med en vintage stil
  • En blandning av smarta DIY och vintage karaktär anpassad för en avslappnad livsstil
  • Nina Bergstens stilfulla Malmö lägenhet

Varje rum har något speciellt, en viss charm som gör hela stämningen trevlig och du känner dig definitivt välkommen. Bokhyllorna fulla av böcker, fåtöljer som ger det perfekta hörnet för läsning, det gröna skrivbordet med röd stol, hur bilderna visades, mörkväggen, alla ger personlighet till platsen och gör det tilltalande.

Det finns några saker som ger ett visst humör, minns det förflutna, något som inte får glömmas för att inte förlora historiens spår. Bland dessa finns spegeln i vardagsrummet, ett vittne som meddelar tidens gång, bordet med konstiga ben, de stora och tomma ramarna som tycks dela sin egen berättelse, bilderna på skrivbordet som delar minnen. Alla dessa ger den trevliga vintage charm som gör oss drömma. {Found on alltihemmet}