Mama Shelter hotell runt om i världen

Mama Shelter hotell runt om i världen
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När du har ett framgångsrikt företag och namnet är nationellt erkänt, vet du att det är dags att expandera ditt företag på en högre nivå. Tänk stort, gå över hela världen och först då kan du säga att ditt företag är ett riktigt varumärke. Folk älskar att resa så de bästa sålda produkterna och de mest älskade och lyxiga märkena gäller turistsektorn och hotellbranschen.

Ett av de mest kända namnen när det gäller lyxiga hotell är Mama Shelter. Hotellet röstades som den trendigaste från Europa, så utvecklarna bestämde sig för att utöka verksamheten även i USA och i andra europeiska länder, och nu tar det över hela världen! Efter det lanserades i Paris är det dags för Los Angeles, Kalifornien, Istanbul, Lyon och Bordeaux för att skydda Mama Shelters otroliga elegans.

MoreINSPIRATION
  • La Co (o) rniche Hotel av Philippe Starck
  • "Lilla bröllopshuset" i Amberg Tyskland - det minsta hotellet i världen
  • Hoshi Ryokan - det äldsta hotellet i världen

Hotellet är så populärt också för att det trots sina lyxiga och snygga design och tjänster har faktiskt några tillgängliga priser. Mama Shelters design var tänkt av Philippe Starck som lyckades behaga både kritiker och enkla turister. Hotellet är välkänt för att han fått olika priser från Condé Nast Traveler Wallpaper och Vogue. Efter alla dessa erkännanden kan du vara säker på att oavsett vilket Mama Shelter-hotell du väljer, oavsett vilken stad du kommer att ha en underbar tid och varje vilodag kommer att värda varje öre. Så packa dina saker och starta en världsturné! Mama Shelter skyddar dig nästan över hela världen.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: