Många stämningar av gult

Många stämningar av gult
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Liksom många färger vars rykte föregår dem, tenderar gul att kategoriseras, oftare än inte, som i ditt ansikte-spazzy. Medan gul är ljus och märkbar (det kan inte hjälpa det!) Finns det faktiskt många olika humör och berättelser som färgen kan berätta. Några fulla av whimsy, lite blyg, lite sofistikerad och lite söt. Nedan finns bevis på gulens anpassningsförmåga och charm i en mängd olika utrymmen:

Fet och dramatisk

Massiva bitar i senap-y gul dra uppmärksamhet och lägg drama till denna hörnkrok. Även silverskål antar färgen. Om en avsikt är att uppmärksamma, måste man också se till att det finns detaljer som är värda att notera. Detta utrymme gör det perfekt - med de kurviga benen på den enkla buffén och den lediga kedjelänken skrivs ut på kudden. (Åh, och jag måste bara säga: Gult kan vara iögonfallande här, men du kan inte ignorera den stolen. De benen är fantastiska.)

Söt och glad.

Det finns så många olika nyanser av gult i detta utrymme, men de är alla i samma varma smörgula familjen. Denna stil gör skillnaderna i tonen samverkan för att skapa ett härligt, glatt utrymme. Ljusa vita gauzy gardiner är en fin motvikt mot de soliga gula väggarna. Plus, de söta utskrifterna på textilier över hela världen bryter upp sakerna snyggt.

Hint av solsken.

MoreINSPIRATION
  • Hur du kan använda gult för att ge ditt sovrum en skön vibe
  • Hur man dekorerar köket med hjälp av gula accenter
  • Olika humör av Blå

I det här (nästan) vita vitt köket, där golvet smälter in i skåpen, är det lätt att förlora djup och definition utan någon infusion av färg. Citron gul som takfärgen är en utmärkt arkitektoniskt definierande faktor. Dessutom är det bara ett bra färgval i allmänhet eftersom ingenting går bättre med kök än citroner ändå! (Tja, hallon Cheesecake kan vara en nära sekund ...)

Fräsch & Neutral.

Även om "neutralt" inte ofta är ett ord som används för att beskriva en iögonfallande färg kan gula burken ibland fylla i och blekna in i bakgrunden för att framhäva andra ljusare färger felfritt. Paired här med några större bitar av fuchsia, gul ökar ljusstyrkan som det fräscha, feminina utrymmet kräver ... och det gör det utan att tävla. Vita och trätoner används klokt i stora mängder för att mala utrymmet totalt. Jag tycker att denna glimt bara är vacker.

Samtida & Chic.

Även om gul används i en ganska stor mängd här används varje gult stycke som en "pop" mot de vita, gråarna och svarta som utgör resten av detta utrymme. Delikat och naturlig detaljerad gul paneler (till vänster) används klokt för att balansera de många föremålen på de många hyllorna bredvid den. En vägg rymmer bara två större bitar och den andra väggen rymmer många singulära föremål, men visuellt är väggarna balanserade eftersom den gula panelen är så kraftfull.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4 och 5.