Sofistikerade badrumsdesigner som använder marmor för att hålla sig trendiga

Sofistikerade badrumsdesigner som använder marmor för att hålla sig trendiga
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Marmor har rykte för att vara ett av de mest lyxiga hemdesignmaterialen. Marmorplattor är extremt slitstarka och kan bestå i generationer om de bibehålls ordentligt. Detta sägs, det är inte konstigt marmorbad Gå aldrig ut ur mode. Deras tidlösa skönhet inspirerar oss år efter år.

I vissa fall har marmor en mer uttalad venå. Genom att använda den på badrumsväggarna skapar du en mindre likformig och ofta skitsig inredning, speciellt om färgkombinationen är vit och grå.

Du kan dra nytta av de unika mönster som presenteras av marmorplattorna eller plattorna och skapa några riktigt konstnärliga dekorationer.

Marmor plattor ger ofta badrummet ett sofistikerat utseende. Väggarna ser mer likformiga ut, även om mönstret inte är särskilt väldefinierat.

Att skapa symmetriska mönster med marmorplattor är inte precis lätt men inte heller omöjligt.

Du kan matcha ditt badrumsgolv med bänkskivorna för att få en mer sammanhängande inredning.

Använd marmor för att lägga till lite drama på badrummet. Men kom ihåg att resten av inredningen ska vara så enkel som möjligt. {Found on lukecartledge}.

Istället för att välja marmorgolv kan du använda detta överdådiga material på väggarna för större påverkan. Matcha marmorvenen till andra accenter i hela rummet. {Hittas på bubbelbad}.

Kombinera två eller flera olika typer av marmor. Använd till exempel en mörkare färg i kombination med något ljusare för att skapa en liten kontrast. {Hittas på chrissnookphotography}.

Ett marmorbadkar skulle vara ett lyxigt tillägg till alla badrum. Komplettera den med en marmorplatta för fåfänga och håll resten av inredningen minimalistisk.

Använd marmor för att göra ett litet badrum stå ut. Det är det perfekta sättet att hålla inredningen enkel men sofistikerad. {Found on nnarchitecture}.

MoreINSPIRATION
  • Sofistikerade marmorbaddesigner av Antolini
  • Coola och sofistikerade designer för gråbad
  • Sofistikerade kök och badrumsdesigner av Tobi Fairley

Ibland kan marmor vara upplyst överväldigande, så använd bara den på en accentvägg, kanske också på golvet och runt badkaret. Om det är vit marmor, måla resten av väggarna också vita. {Found on dawndeyong}.

Använd stora marmorplattor för väggarna och plattorna för golvet. Det är mer praktiskt så att du kan förenkla inredningen genom att eliminera onödiga mönster. {Found on studiobecker}.

Kombinera svartvitt marmor och använd den på nyckelområden. Till exempel ligger detta ovala badkar på en svart marmorplattform och duschen är omslagen i vit marmor. {Found on zackdevito}.

Detta är också ett intressant tillvägagångssätt. Väggarna är bara halvvägs täckta med marmor vilket gör inredningen ser oväntad men också iögonfallande.

Marmorväggen bakom badkaret är fantastisk. Och hur de gråa venerna kompletteras med lila accenter är absolut glamorösa. {Found on oliverburns}.

Calacatta marmor är bland de mest populära typerna. Finns i olika nyanser och alltid med unika mönster, det är perfekt om du vill att ditt badrum ska se sofistikerade och enkla samtidigt.

Kombinera olika texturer och material för att skapa en harmonisk badrumsdesign. Trägolvet gör utrymmet varmt och avkopplande medan marmor ger det ett raffinerat utseende.

Spela med former och mönster. Kombinera abstrakt design med repetitiva element och konstnärliga accenter och behåll färgerna konstanta.

En marmor dubbel fåfänga med en modern och minimalistisk design är ett tidlöst element för ett badrum.

Den grå marmorvenen på väggarna mjuka inredningen och resultera i ett balanserat utseende kombinerat med de rena linjerna som presenteras av fåfänga och spegel.

Marmorgolv är ofta utsatta. Du kan dock välja en matta eller matta. Ändå skulle det vara synd att dölja den unika designen.

Mörk marmor är mindre populär i badrummet men fortfarande ett giltigt alternativ. Det kan dock se överväldigande. Brun, i detta fall kombinerades med en ljus bakgrund och badrummet har en halv och halv inredning.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: