Marmorhylla Extravaganza - Inspirerande Designförslag

Marmorhylla Extravaganza - Inspirerande Designförslag
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ah ... marmor, ett sådant dyrbart och vackert material, så elegant och så underbart mångsidig, även en liten bit kan göra stor skillnad i ett rums inredning. Med det sagt, låt oss kolla några intressanta sätt att använda en marmorhylla för att göra ditt hem mer elegant och stilfullt. Kombinationen är ganska bra eftersom hyllor är mångsidiga och lätta att arbeta med i naturen och marmor är helt enkelt tidlös, oavsett hur du säger det och vi talar faktiskt om marmorutseendet inte själva materialet.

Det finns några enkla och kreativa sätt att bygga marmor hyllor utan att verkligen göra dem ur ett solidt marmorblock. Ett alternativ är att använda marmorplattor och en enkel träbräda. Försök att undvika att klippa plattorna om möjligt. Mät veden och klipp den till storlek (i så fall är brädet lika stort som 2 marmorplattor), måla det och limma plattorna på. Därefter måste man räkna ut hängningsmekanismen. Projektet som presenteras på abeautifulmess antyder metallfästen.

En möjlighet är att hoppa över den del där du fäster marmorplattorna på träplattan och att bara använda plattorna individuellt, som de är. Kolla in Abubblylife för att ta reda på hur du kan hänga en sådan hyllplan med läderband. Tänk på att det här inte är en hylla avsedd för förvaring utan för att visa lätta föremål på, som t.ex. en planterare. Tänk på detta projekt som ett litet dekorativt tillägg till en redan välbalanserad rumsinredning.

Försök att bilda marmor i kombination med andra material så att du kan komma med snygga designideer för dina hyllor. Till exempel kan marmor och koppar vara en bra kombinationsruta. Tanken är att använda en kopparpläterad slangkrok för att hänga en marmorplatthylla utan att ha behov av parentes som ofta är mindre än tillfredsställande ur estetisk synvinkel. Tanken kommer från Themerrythought där projektet också föreslår att man använder en läderremsa för att täcka undersidan av kopparkrok och också för att ge mer stabilitet för hyllan.

En marmorhylla kan se bra ut i vilket rum som helst som betjänar som ett dekorativt element, men också som en praktisk designfunktion, beroende på rummet. Detta badrum har till exempel en mycket elegant marmorlagringshylla placerad snyggt nära badkaret för enkel tillgång till toalettartiklar och andra saker. Hyllan matchar marmorbänken på fåfänga så det finns också en mycket fin sammanhållning i hela rummet. {hittades på inoutdesignblog}.

I det här köket ser marmorhylsan ut som en naturlig fortsättning på bakplattan som i sin tur matchar bänkskivan. Hyllan är användbar för att lagra och organisera krydda burkar, böcker, köksredskap, men också örtplanter, vaser, jämnt inramade foton och andra dekorativa föremål. Det fungerar här eftersom det inte finns några väggmonterade skåp ovanför bakplattan. {found on nytimes}.

Denna marmor-kanalshylla är faktiskt tillverkad av trä för det mesta. Marmor sidorna är bara en raffinerad designfunktion som gör att den annars rustika hyllan ser ut som extra elegant och elegant. Träet är inte färdigt så håll det borta från fuktiga miljöer. Det skulle dock vara vackert i ett sovrum eller ett vardagsrum. Kolla in denna härliga produkt på antropologi.

Marmor hyllor kan också se underbara i barnrummet. Dessa har till exempel gyllene hakpar som ger en snygg kontrast. De håller böcker, leksaker, små planteringar och några andra dekorationer och även om de är ganska iögonfallande överger de definitivt inte resten av rummets inredning. Kolla in saquinsandstripes för mer bilder på rummet.

Vi nämnde att du kan ha en marmorhylla utan att egentligen använda någon marmor. Ett sätt att uppnå det är med marmor effekt kontakt papper. I grund och botten viklar du bara en bit av trä i kontaktpapper och voila! .... din nya marmorhylla. Det är ett snyggt och billigt knep som du enkelt kan behärska. För mer information om projektet, kolla in handledningen på swoonworthy.

MoreINSPIRATION
  • Designa ditt eget sidobord - 10 inspirerande förslag
  • En närmare titt på hyllor och deras olika mönster
  • Den praktiska Klaffi-hyllan

Marmorhylla passar perfekt i detta badrum med tanke på att den är fäst vid en marmorvägg. Målet är inte att göra hylla uppenbar men faktiskt att släppa in i sömlöst och för att uppnå en minimalistisk design.

Öppna hyllor är mycket praktiska, i vissa utrymmen mer än i andra. Kök är bra kandidater eftersom det oftast finns en serie tillbehör som alltid måste vara nära till hands. En marmorhylla kan vara den perfekta lösningen, speciellt om den matchar en marmorbacksplash, som visas här. Kolla in NYtimes för hela huset.

Här är en annan marmorhylla som verkar smidigt försvinna i väggen. Öppna hyllor är mycket praktiska i köket och den här är den perfekta lösningen för att göra bakgrunden till en inredningsfunktion. Naturligtvis begränsar denna typ av konstruktion kökets lagringsförmåga till endast bottenskåp. {found on travelist}

Marmor hyllor kan också komplettera ett kaklat bakgrund, som exemplifieras på planete-deco. De vita tunnelbanorna ger köket ett mycket elegant utseende och marmorhyllorna betonar det på ett elegant och elegant sätt. Kopparrörens accenter ger precis rätt mängd färg och stilkontrast till detta hörn.

Öppna hyllor är också mycket praktiska på badrummet.Faktum är att de är idealiska för duschkabiner, eftersom de hjälper till att laga toalettartiklar och andra saker nära till hands och tillgängliga och de tar inte upp golvutrymme. Dessutom kan de installeras på vilken höjd som helst. Dessutom kan en marmorhylla också lägga till lite stil och elegans i utrymmet.

Sömlöst integrera marmorhyllor i köket är inredningen lätt, speciellt om det också finns en marmorbänk där också. Små saker som hyllor eller till och med en marmor skärbräda kan bidra till att harmonisera rymden och ge ett vackert utseende, så att fokus inte bara kan vara på funktionalitet utan också på estetik. {hittade på marthastewart}.

Naturligtvis är fokus inte bara på hyllan själv men också på hårdvaran som stöder den. Tänk på alla detaljer innan du bestämmer om proportionerna, placeringen och den faktiska utformningen av din nya marmorhylla. Om du gillar den här designen, kolla in coedition för mer information.

Medan marmor är tidlös och aldrig kommer att gå i stil, är vissa detaljer i utformningen av ens något så enkelt som en hylla mer eller mindre kopplade till en viss stil. Titta till exempel på dessa snygga hyllor som är utrustade med turbulenser-deco. De är mångsidiga att se bra ut i en mängd olika dekorer och inställningar men deras minimalism tyder på en lutning mot den moderna stilen.

Både praktiskt och vackert, är denna hylla gjord av en slät plåt av Carrara-stil marmor och är perfekt för att visa konst, böcker, inramade bilder eller samlarobjekt på. Metallfästena har en mässingsfinish som kontrasterar marmor är ett tydligt men harmoniskt sätt. Ta reda på mer på cb2.