Marilyn High-Back Chair

Marilyn High-Back Chair
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vi har tidigare sett Marilyn-soffan som förtrollade oss med sin elegans och möjligheten att vara nästan vad som helst tack vare sin klassiska, men moderna design. Om du gillade sin design, men du behöver inte en soffa, borde du veta att Marilyn kommer också med matchade stolar. Du kanske vill ha A 140-stolen också om du tänker förse ditt hus med hela kollektionen, för en mer enhetlig stil.

Till skillnad från soffan, som även har en enklare stil, ligger Marilyn-stolpen på väg mot en elegant och lyxig design. Stolen är avsedd att ansluta till matbord eller att fungera som en individuell stol. Stolen har en barock design, med eleganta rullande fötter som är högglans silver eller guldpläterade. Tillverkarna använde en 24 ct guld för att göra din stol ännu lyxigare. Klädseln är klassisk och kompletterar det eleganta utseendet.

MoreINSPIRATION
  • Högkvalitativ Manhattan-soffa
  • Svart Le Corbusier Stolstol
  • Chic Imola Röd Stol

Som en liknande soffa har denna lyxiga stol inlagt lädertäckta knappar eller 18mm Swarovski-kristaller, beroende på kundens val. Kunden kan också välja materialet från vilket stolen kommer att tillverkas, från läder till tyg och han kan också välja olika färger. Hög ryggstöd föreslår elegans och kraft, vilket avslöjar ägarens valda smak. På grund av högklassiga material och högkvalitativa hantverk kommer stolen att vara hållbar i tid och det kommer alltid att göra dig bekväm.