Marsotto Lyxiga Vit Marmor Tillbehör

Marsotto Lyxiga Vit Marmor Tillbehör
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Du får kanske köpa badrumstillbehör i alla möjliga material, men vit marmor är fortfarande det mest snygga och mest älskade materialet för badrumsfat, bassänger och duschbrickor. Det italienska varumärket Marsotto har varit lojalt för att behålla sin kärlek till vit marmor och det har släppt ut en ny serie dubbla handfat, tvättställ och duschbrickor.

Nicola Giardini Papa utformade det här nya sortimentet för Marcho, som passar för att göra ett ljuvt uttalande i en modern bostad. Det perforerade mönstret kan ses på bassängsbotten, skjutdörrarna i dubbelvattensfacket och underfot i duschbrickan

MoreINSPIRATION
  • "Vision" Frittstående Sink från Rapsel
  • Moderna Eden Badrumsmöbler av Bandini
  • Neo Vacker badrumssamling av Omvivo

Jag gillar det när jag ser enkla och moderna badrumsfunktioner. Det är ett rum som inte behöver mycket detaljer. Det ska vara huvudsakligen funktionellt. Naturligtvis kan den estetiska aspekten inte försummas, så en kombination mellan de två är det perfekta valet. Och den här samlingen har allt. Det är enkelt, mycket funktionellt och det har ett fint modernt utseende.

Denna samling är väldigt vacker. Det är modernt och mycket elegant och skulle se bra ut i ett modernt badrum. Delarna är enkla, förutom det dekorativa mönstret som är underbart. En enkel och elegant detalj som den här är allt du behöver för att få en bit att stå ut och att se vacker ut. Om du bestämmer dig för att köpa denna samling tar du hänsyn till utrymmet, eftersom det inte är lämpligt för ett litet badrum.