12 Underbara Meny DIY för din Vänner

12 Underbara Meny DIY för din Vänner
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Under de senaste åren har en ny novemberferie uppstått. Eftersom inte alla får spendera Thanksgiving omgiven av familj skapade någon Friendsgiving. Du får fortfarande kalkon och klä upp huset, men i stället för att fira med din familj firar du med dina vänner! Om det här är ditt år som värd för den fantastiska nya semestern, har du förmodligen redan stressat om vad du ska laga mat och vilket mästerverk du ska göra. Jag kan säga att det finns en sak som aldrig misslyckas med att imponera: en riktig meny. När du har skrivit dina recept, gör en meny för att sätta på bordet så att de vet vilka cocktails du erbjuder och vad som kommer efter kalkon. Här är 12 underbara menyer som du kan göra för att imponera på alla dina vännergivande gäster.

Skapa din meny och ditt centerpiece i en enkel DIY. Använd en penna för att rita din meny på en pumpa och sedan måla så att den ser fantastisk ut. Det kan göras sista minuten, så länge du ger färgtiden att torka, och det är och prisvärt menyalternativ. (via The Merrythought)

Kommer du ihåg att göra dessa cootie fångare som barn? Väl redo att påminna dig för att dina gäster kommer att älska att hitta dessa pappermenyer på deras plats när de sätter sig ner. (via Oh Lovely Day)

Printables är definitivt den bästa anledningen att ha en skrivare! Dessa underbara menykort är utskrivbara. Därefter kan du lägga till guldglitterutsmyckningarna ... eller en remsa av washiband ... eller något annat du kan tänka dig! (via handgjord stämning)

En träskiva tavlan är inte en ny sak. Men det gör en underbar show av en Friendsgiving-meny! Du kommer att vara glad att du gjorde det här eftersom du kommer att sluta använda det för varje middagsfest någonsin. (via arton 25)

Jag kunde inte motstå att lägga till detta underbara menyhjul. Gästerna måste vända det för att ta reda på vad som står på listan. Dessutom kan du ta bakstycket av efter måltiden och göra en ny för nästa gång! (via Design Svamp)

MoreINSPIRATION
  • Tips för att hålla din egen vännergivande
  • 10 DIYs för de snyggaste Halloween-ljusen
  • 20 DIYs för att få ditt hus redo för Alla hjärtans dag

Smärtbrunt hantverkspapper är så fantastiskt. Du kan använda den för otaliga DIY-projekt och wrap presenterar med den och använda den som en matta i en ram. Eller du kan lägga ett vackert scrawl på det för din Vännergivande meny. (via Chic Vintage Brides)

Har du en papperspåse och en skrivare? Då är du väl på väg till att ha dessa tryckta menypapperspåsar på bordet för din Friendsgiving. Du kan använda mallen här eller skapa din egen, men hur som helst blir det imponerande. (via parter för Pennies)

Detta kan vara en av de enklaste men ändå ljuvliga menyerna själv. Du kan göra ett litet häfte med lite papper, en pinne och ett gummiband. Något så enkelt kan till och med göras av dina barn medan du gör den sötpotatisgryta och du kan skriva i menyn senare. (via Earnest Home Co.)

Om du har en skiva, kommer du att vilja göra denna meny. En målad menyballong kommer att vara en överraskning för gästerna, samtidigt som du lämnar mer plats på bordet för maten. Lång levande tranbärsås. (via The Merrythought)

För dem som har en stor inramad spegel eller tavla, avundar jag dig först. För det andra, täck upp det i hantverkspapper för att visa en meny som är i stor storlek. Det ger dig gott om plats för alla curlycues och fina handskrivna extras. (via Lonny)

När man talar om handskrivna extras kommer du att vilja ta den kalligrafi klassen för denna idé. Använd din bästa bokstäver för att skriva din meny på ett enkelt kort. Placera det sedan inuti en fickad servett. Du kommer vara en pro när du kommer till den sista gästerna. (via Chic Site)

Är du seriöst ute av att dekorera tid för din Friendsgiving fest? Oroa dig inte. Du kan skräddarsy och skriva ut denna meny lätt, lätt. Placera det bara på varje gästplatta och låt maten göra resten. (via elegans och förtrollning)