Massiv Wood Carlton Manor Bar

Massiv Wood Carlton Manor Bar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Baren, till skillnad från andra möbler, är inte en oumbärlig bit. Det är dock ett mycket vackert tillägg till alla hem och det finns många olika mönster att välja mellan. Detta är Carlton Manor Bar, en funktionell men också mycket elegant möbel med en mycket framstående design. Notera alla de snygga detaljerna och alla de vackra linjerna som bildar denna unika design.

Carlton Manor Bar har en unik kombination av anpassad hårdvara och invecklat utförande. Resultatet var en vacker kombination av alla dessa element och allt som resulterar därifrån. Slutprodukten är en mycket elegant möbel som kan lägga till värme och stil i alla hem. Carlton Manor Bar har vacker antikviteter i hårdvara, vilket bidrar till känslan av denna produkt och är en av de främsta funktionerna som gör den så snygg och unik.

MoreINSPIRATION
  • Teatern Sunset Manor i Florida
  • Renoverat familjehus i Carlton North till salu
  • Aberdeene Corner sits

Baren har två funktionella lådor, en svart laminerad granitplatta och flerarmade inramade detaljer. Den innehåller också en utdragbar slaktyta och ett vinglas och en flaskaförvaringsarea. Tillvalet med barstolar är också tillgängligt, till exempel ett svängbart säte, ett stoppat säte eller en nagelhuvud. De övergripande dimensionerna av Carlton Manor Bar är W78 "x D27" x H43 ". Det är en mycket praktisk och funktionell möbel med en mycket elegant och elegant design. Finns för 1432 $.