10 unika parningar av material som roterar runt trä

10 unika parningar av material som roterar runt trä
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Trä är en extremt mångsidigt material och det kan framgångsrikt kopplas ihop med något annat material, resultatet är alltid perfekt balanserat och harmoniskt. Och varje gång, beroende på vilka material och texturer som används, kommer designen och stilen att skilja sig. Låt oss se vad som händer när träet uppfyller följande material:

Aluminium.

Israelbaserad formgivare Hilla Shamia skapade denna bit från en hel trädstam. Smält aluminium hälls direkt på träytan som bränner utsidan och ger träet ett unikt och alltid annorlunda utseende.

Spegel.

Gjord med en återställd träram, är denna spegel formad för hand och inga två stycken är lika. Glas och mangoträ kommer ihop i en robust och fortfarande slank och elegant design. Kombinationen av material är inte oväntat. I det här fallet är det den verkliga designen som imponerar. {Fond på plats}.

Stål.

Handgjord av cederträ och stål, denna bänk har en minimalistisk design. En levande kantplatta av träveckar och möter en stålstråle i andra änden och varje element får exponera sin naturliga skönhet i motsats till den andra. Finns för $ 3,500.

Lucite.

Dessa nesting tabeller uppvisar den perfekta kombinationen mellan trä och lucite. Det genomskinliga yttre skalet gör att interiören kan visa sin sanna skönhet, inte bara den yttre delen.

The Bare Bones Ghost Chair är gjord av sex slitna bitar av trä och ett akrylark. Resultatet är en spektakulär och genomskinlig design med ingenting att dölja.

Plexiglas.

Mycket enkelt och med rakt framåtriktning, har detta matbord en bas av två pläterade plexiglas och en vacker levande kant träplatta med grå finish.

Samma kombination av material i samma ordning kan också ses här: ett soffbord med en valnöt och en plexi-bas som är utformad för att sticka ut, men också att blanda sig med sitt minimalistiska utseende. {Found on site}.

Glas.

MoreINSPIRATION
  • Teakrots matbord gjord av återvunnet material
  • Unikt Butterfly Soffbord
  • Från ett kraschat glasbord till ett trä

Träets unika brister är vackert framtagna i en samling av Jalmari Laihinen. The Broken Collection är utformad för att förbättra träets naturliga egenskaper. Delarna visar splinter där anslutningsdelarna har brutits.

Betong.

Handgjord och designad av Tao Concrete, kombinerar detta matbord trä och betong på ett underbart och elegant sätt. De fyra benen och den levande kantdelen i mitten är tillverkade av trä och två stycken betong förbinder elementen. Tillgänglig för 3 750 USD.

Samma kombination av material användes för dessa utomhusbänkar. Enkelt och snyggt, de har en minimalistisk design och var och en av de två materialen sticker ut i motsats till den andra. {Found on gardentherapy}.

Brand.

Vad får du när du kombinerar ved med eld? Inte så vanligt. Den belgiska designern Kaspar Hamacher fann emellertid ett sätt att skapa vackra möbler genom att ta bort barken från träskogar och sedan bränna bort vissa sektioner.

Pipes.

Ett matbord med en bas av metallrör kan vara ett fint komplement till ett hem med en industriell inredning. Det är en av de mönster som kan omvandlas till ett DIY-projekt.

En industriell hyllenhet har samma kombination av material. Rör används för ramverket och återvunnet trä för hyllorna.

Rep.

En nautisk-tema hyllan hängde på väggen med metallkrokar och rep. Det är något som kan se bra ut i badrummet eller någonstans i ett strandhus. {Found on site}.

Trä, rep och stål användes för att göra denna intressant snygga konsolbord. Den har en industriell design, moderna linjer och rustik charm. Något som kan användas på ett hemmakontor, entré eller som en ö i köket. Tillgänglig för $ 459.

En härlig hängande hyllan med rustik överklagning av valnötträ och manila rep. Den är handgjord och kan väggmonteras vid dörren i entrén, på hemmakontoret eller var som helst du tycker att den kan vara söt. Finns till $ 57.