40 stycken Mermaid Decor som kommer att få dig och ditt hem Swooning

40 stycken Mermaid Decor som kommer att få dig och ditt hem Swooning
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det är svårt att inte bli kär i romantiken och infallet av sjöjungfrun. Lyckligtvis nog, om du är inspirerad av dessa vackra legender, kan du skapa inspiration för ditt hem med sina sagolika egenskaper. Från väggkonst till bokstäver finns det massor av stora mermaidinredningstycken som kommer att ha både dig och ditt hem swooning.

1. Mermaid Gallery Wall

Om du har turen att snubbla på några vackra sjöjungfrun, kan du skapa ett galleri med dem och ett helt tema för ditt gästrum eller en för kiddorna. {Found on lkdefrancesandassociates}.

2. Wooden Mermaids

Oavsett om det är en handgjord konst eller en som köptes från affären, älskar vi den personlighet som trämermaider kan ge till ett utrymme. De är avslappnade och nyckfulla, vilket kan vara ganska underbart parning. {Found on mhkap}.

3. Mermaid Cutouts

Kolla in de här vackra sjöjungfrunutskärningarna som lyfter fram detta underbara, pre-teen sovrum. Husets tjejer kommer att älska dessa tillägg och det är en annan stor inspiration eller DIYing. {Found on jamesglover}.

4. Mermaid Sidobord

Du kan till och med ha turen att hitta ett uttalande som den här sidobordet. Det kan blandas inom en rad olika rum och stil genrer! {Hitta på plats}.

5. Statement Mermaid Pieces

Skinner du över det här stora uttalandet som hänger bakom soffan? Det är underbart rätt? Och det visar en sjöjungfru, en överraskande twist på klassisk hemmakonst. {Found on cantoni}.

6. Målade Havfrukter

Ta en bra titt på taket i det här sovrummet och du får en glimt av några snurrande sjöjungfrun. Tillsätt detta magiska rum av rätt, om det är tillräckligt skönt, handpaint några av dina egna sjöjungfrur var som helst i rummet. {Found on maryshipleyinteriors}.

7. Mermaid Prints

Dessa skulle vara ganska lätta att hitta på Internet eller till och med försöka göra din egen hand. Vi älskar hur de klär upp det här lilla sovrummet med en enkel och söt sjöjungfru ovanför sängen.

8. Mermaid Enhancers

Kolla in denna underbara sjöjungfru-design som är gömd i denna fantastiska klädkammare! Om du vill bli riktigt kreativ tänka på hur några havsfränder som inspirerar dig verkligen kan "förbättra" ditt utrymme. {Found on abbyschwartzassociates}.

9. Mermaid Backsplash

Om du vill bli riktigt kreativ med din kärlek till sjöjungfrur, vill du ta en titt på detta underbara kök och bakplattan till kaminen! Det är en vacker sjöjungfrumålning! {Found on viphotodesign}.

10. Handgjorda Mermaids

Du kan också hitta din rättvisa andel av handgjorda havfrukter för huset också. Titta bara på den här underbara biten som komplimangerar en krog i ett vardagsrum.

11. Dusch Mermaids

Inspiration för både inomhus och utomhus duschar i ditt lyxiga hem, dessa accenter kan göra dina personliga flykt ännu mer magiska och roliga för dig och familjen. {Found on demarialandtech}.

12. Snäckskal Mermaids

Vi älskar texturen och 3-D-elementet i denna underbara sjöjungfruhöjd. Toppad med skal är det perfekt för en strand hem eller täckt uteplats.

13. White Mermaids

Kolla in den här vita sjöjungfrun som hänger på skorstenens bröst. Det bryter snyggt med aqua blå och lägger också till den luftiga och lätta väsen i matsalen.

14. Plush Mermaids

Naturligtvis kan du alltid dekorera kiddosrummen med sjöjungfrur - plyscha därtill. Lägg dem till sängkläder och stolar för extra roligt och extra fluff. {Found on dfordesignoc}.

15. Keramiska sjöjungfrur

Denna keramiska sjöjungfrun, gjord av pusselliknande bitar, skapar ett roligt hörn i detta vardagsrum. Påminner om dekorativa plattor på väggen, det är unikt och funky! {Found on drichardsinteriors}.

16. Moderna Havfrukter

Kolla in denna förtjusande moderna sjöjungfrun som framhäver detta ljusa och ljusa badrumsdesign. Detta är bara ett utmärkt exempel på hur lätt det är att införliva dessa sötnoser.

17. Mermaid Bookends

En annan personlig favorit är de här charmiga sjöjungfrubokarna som verkligen kan jazza upp nooks, crannies eller hembibliotek med lätthet. Du hittar dem i olika färger också.

18. Mermaid Täcken

Ett bra komplement till barnens rum eller till och med lekrummet skulle vara några sjöjungfrutyper. De är roliga, de är söta och de fungerar uppenbarligen bra med teman. {Found on coolmompicks}.

19. Sjöjungfrunstolar

Det är svårt att inte swoon över den här härliga stolen och det är svårt att inte föreställa sig att det fyller en krog av ditt hus och lägger så mycket unikhet och personlighet: från foajén eller hemmakontoret!

20. Mermaid Kuddar

MoreINSPIRATION
  • 20 mångsidiga, rustika dekordelar för ditt hem
  • 5 enkla, lugnande heminredningstycken
  • 40 Vackra bitar av Mint Green Home Decor

Skaka saker upp lite runt huset med några sjöjungfrun kuddar för att lätta humöret. Pärlstav, målade, broderade - du kommer att kunna hitta mycket inspiration här. {Found on twigskennebunkmaine}.

21. Mermaid Handdukar

Från disken till att torka i händerna kan du till och med hitta några handdukar som smyckas med bedårande havsfröar. Titta bara på de handdukar som kan spruce upp i köket ganska trevligt.

22. Sjöjungfrubehållare

Du kan använda dessa cuties i köket eller på badrummet.Separata mellanmål, häftklammer eller nödvändigheter genom att dela och organisera med lätthet och sjöjungfrustil. {Funnet på skaldjurs}.

23. Mermaid Shakers

Ditt köksbord kan få en rolig makeover med lite sjöjungfru inspiration. Se bara hur söta dessa salt- och pepparkakare är! Tillgänglig för $ 14.

24. Mermaid krokar

Häng upp dina handdukar eller smycken med några sjöjungfruhakar! Deras svansar gör ett bra organisationsverktyg för många nooks och crannies runt huset. Finns på Etsy för $ 30.

25. Sjöjungfrun Välkommen Mats

Välkommen dina gäster i från poolen med en välkomstmatta som är full av sjöjungfruflair. Den passar perfekt med vår- och sommarstil, samtidigt som bakpannan får extra slag.

26. Mermaid Ottomans

Gör själv själv eller ha turen att springa över några på din jakt efter den perfekta biten. Det är svårt att inte le över denna charmiga sjöjungfru-täckta ottoman.Available för $ 69.

27. Mermaid Candle Holders

Du kan till och med snubbla över några sjöjungfruhållare som får dig att le - som den här skönheten! Håll dig ljus och bygg en magisk romantik runt vilket utrymme som helst. Tillgänglig för $ 125.

28. Mermaid Clocks

Även dina klockor kan klä sig i sjöjungfrun! Den här skulle göra bra i en semesterinspirerad frukostkrog eller hänga över dörren till en täckt veranda.

29. Mermaid Mattor

Kolla in denna vintage kasta matta som skulle fungera bra i badrum och kök! Lägg till lite av din favorit whimsy med tillägg av en av dessa charmers.

30. Mermaid Gardiner

De små skulle älska ett badrum omgivet av sina favoritmagiska vänner. Titta bara hur sött den här sjöjungfruridån lägger grunden till ett badrum fullt av den charmen.

31. Iron Mermaids

Järnmermaids är bra för utomhusdekoration, men var inte rädd för att använda dem i hela huset. Mantlar, bokhyllor och liknande skulle kunna hålla dessa bra. {Found on wayfair}.

32. Mermaid Bakgrund

Ja, det finns även sjöjungfrun tapet där ute som flyter runt som gör ditt sovrum, hantverk rum och badrum så mycket mer speciellt och roligt för dig och familjen.

33. Storybook Mermaids

Dessa sjöjungfrur som hängde på den här tappningskammaren såg ut som om de var plockade direkt från storybooks. Och vi älskar den magiska stilen.

34. Poolside Havfrukter

Du kan även dekorera din pool med lite sjöjungfrun glädje. Titta bara hur romantiskt och sött denna poolside sjöjungfru ser över hela denna bakgård.

35. Mermaid Vägglampor

Kolla in det här fab väggljuset som vi är helt slagna med. Det skulle vara ett utmärkt komplement till en ungdomlig lägenhet eller till och med ett bonusrum med en funky känsla för det.

36. Mermaid Sängkläder

Om du har turen att snubbla på sjöjungfrun sängkläder, kan du skapa en magisk plats för den lilla galsen av huset att njuta av. Det är så roligt, ungdomligt och ganska charmigt också.

37. Mermaid Vases

Personligen är dessa mina favoritbitar och de kommer i så många olika stilar - du behöver bara handla! Fyll dem med färska blommor och dekorera alla rum i huset!

38. Funky Mermaids

Om dina små är i havsfloror och de har en mer levande och livlig personlighet, använd dessa färgglada och funkiga konstverk som inspiration. Gör själv själv eller gå ut på jakten!

39. Sjöjungfru dekaler

Du kan kanske hitta några vackra sjöjungfru dekaler också för barnrummet, ett lekområde eller som inspiration i båtrummet! Vi älskar den subtila av denna bit och hur konstnärlig det är!

40. Mermaid Manor

Kolla in dessa stålskärda sjöjungfrur som brukade pryda hemets grind. Perfekt för en trädgård eller trädgård område inspirerad av sagor och lite magi också.