Metal Mansard Roof lägger på taket

Metal Mansard Roof lägger på taket
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Mansardtak är mycket trendiga i dagens värld av takdesign. Men det ursprungliga faktum bakom denna sensationella takdesign är att de gjordes för att motverka smutthålen i husreglerna i gamla Paris. Höjden av husen var begränsad av stadens reglering men storleken sträckte sig bara till hörnlinjen och så hela det extra "garret" -området som är moderna dagar förstklassig parisisk bostad och bostadsområde, slog ut gällande lag nu blir det en trendig takdesign.

Den skarp sluttande våningen i Prags förort har omvandlats till en exceptionellt modern variation på den typiska mansardtaksstilen. På samma sätt som denna gamla byggnad förändrades konstruktionen naturligt, från de nedre väggarna till den högre metallförpackade och mycket trendiga utrustade penthouseutrymmet.

MoreINSPIRATION
  • Den senaste återkomsten av Mansard-taket och dess ovanliga fördelar
  • Vackert strandhus med ett ovanligt tak
  • En elegant vit hem med en spektakulär takterrass

Garret-området kom ut i rymligare än tidigare med få snedställda väggar och möjliggör avsevärt ljus och syn på expansiva senaste rektangulära fönster. Även om det ständigt stannar ut från sin atmosfär som ett modernt hemtillägg, men det passar också en rik sed för att skilja den övre våningen i en bostad från resten av huset.

Husets inre del är exceptionell och anmärkningsvärd på olika sätt. Rum som är små och används privat är målade med ljusa och djärva färger medan vilopartiet av huset har ofrivna trägolv och väggarna är gjorda av återvunnet trä. Väggar har också träbokhyllor som ingår i den. En sfärisk öppning skapad på taket av runda matsalbordet för att tillåta takfönster direkt vilket definitivt är en modernistisk aspekt av solid och annullerad.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: