Minimalistiska interiörer: Hur man uppnår efterklyvningen

Minimalistiska interiörer: Hur man uppnår efterklyvningen
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Din livsstil och hur du väljer att dekorera ditt hem reflekterar över hur du tycker om att leva ditt liv. För många är förmågan att sänka sig från att ha ett stort antal rodd, ägodelar och möbler inte bara en tankegång utan också ett sätt att förenkla ditt liv. Minimalistiska interiörer har blivit mer populära de senaste åren, eftersom husägare upptäcker att mindre är mer. Möjligheten att njuta av ett hem utan föremål upptar varje tum av ditt utrymme kan vara befriande och skapa en hälsosammare hemmiljö för dig och din familj. Här är några sätt att få minimalistiska inredningar i ditt hem.

Bli av med vad du inte behöver:

I denna dag och ålder av större och bättre prylar, inredning och övergripande "grejer" är möjligheten att lagra högen och samla ägodelar större än någonsin tidigare. Gå igenom ditt hem och bestämma vad som är absolut nödvändigt och berikar ditt liv och vilka saker är bara utrymme fyllmedel. Minimalism innebär att rita din miljö och din livsstil med extra bilagor. Donera kläder, leksaker och onödiga föremål till välgörenhetsorganisationer eller sälja dem på rubrikerna webbplatser eller i garageförsäljning. Detta gäller också för möbler. Titta runt dina interiörer och överväga att leva med mindre. Stora soffor som tar upp hela familjerummet visuellt kan göra ditt rum att se ut och känna sig mindre.

MoreINSPIRATION
  • Hur man uppnår minimalistisk stil
  • Golv till tak fönster - nyckeln till ljusa interiörer och vacker utsikt
  • Hur man uppnår en harmonisk design som gör att du mår bra

Välja rena och enkla linjer:

Appellen av moderna och sofistikerade interiörer är att skapa oavbrutna synpunkter för ögonen. Minimal avbrott, såsom rena horisontella och rätlinjiga bord, stolar och till och med minimal utsikt utanför windows hjälper till att kombinera utomhus och interiörer utan problem. Fönsterbehandlingar bör hållas till ett minimum och frånvaron av starka mönster och ornament i möbeldetaljer är ett måste. Om du föredrar fönsterbehandlingar, se överdragbara gardiner eller skyddshandskar som är inrymda på ett motoriserat spår eller helt dras bort från fönster för att ge din minimalistiska interiör den optimala mängden ljus och vyer.

Skapa minimal överklagande i dina offentliga utrymmen:

I ditt sovrum och badrum kan det verka lättare att bli av med många visuella hinder men i dina offentliga utrymmen kan utmaningen vara större. Om ditt kök har många små apparater, lagra dem under dina skåp och frigör så mycket diskutrymme som möjligt. Ta bort rörande föremål som magneter, foton och överdrivna dekorationer från din kylskåpsdörr och runt dina offentliga utrymmen för att se rent, snyggt och minimalistiskt ut. Rensa kaffe och matsal bord och lagra minimal inredning som några böcker eller nyckel inredning bitar som håller sentimentala värde. För andra objekt, lagra dem på bokhyllor eller byt in genom hela året för en ny designpalett. Men du väljer att dekorera dina offentliga utrymmen du kommer att älska det minimalistiska tillvägagångssättet för din livsstil och hem.

Minimalistiska interiörer är för dem som söker ett mindre rotigt liv som är rikt med förenkling, vackra möbler och designstil. Om du har funderat på att skapa en minimalistisk inredning i ditt hem, använd dessa kreativa idéer och se hur befriande det är att ha mindre och få så mycket mer.

Fotokällor: 1, 2, 3, 4 & 5.